Илон Мъск е познат с грандиозните си мечти и не

...
Илон Мъск е познат с грандиозните си мечти и не
Коментари Харесай

Какво обеща Илон Мъск на собствениците на Tesla

Илон Мъск е прочут с грандиозните си фантазии и не по-малко грандиозните си изявления. Основателят на Tesla и SpaceX несъмнено не си пада по празните приказки и когато обещае нещо, не се съмняваме изключително, че то ще стане действителност.

Колите на марката Tesla нееднократно се появиха в новините в последните години с акцент върху самостоятелното им придвижване и рисковете, което крие то . Редица произшествия се случиха с включен режим на самоуправление и главната виновност падна върху водачите, които очевидно са се предоверили на колите.
 Една Tesla на автопилот, един робот и един безразсъден случай на CES
Tesla на автопилот " умъртви " робот

И това време доживяхме

Препоръката е ръцете ни да бъдат на кормилото, когато караме Tesla , даже са сме оставили на нея да управлява придвижването ни. А опитите очевидно не всеки път приключват сполучливо. Вероятно точно това е стимулирало Илон Мъск да направи някоя и друга смяна в метода, по който действат електрическите му коли.

Със сигурност да сме на шофьорското място на кола, която се ръководи сама, е много необичайно чувство. Но още по-странно ще е да заспим зад кормилото и да се събудим там, накъдето сме се запътили . Именно това даде обещание предприемачът в последно свое изявление за радиостанция в ЮАР.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от T E S L A Fanpage (@tesla_the_future) на Фев 25, 2019 в 12:41 PST

Още по-интересното е, че Мъск си слага период това да бъде допустимо още идната година . До края на 2019 година пък Tesla ще може да се похвали с изцяло самостоятелни коли. В това определение се включват функционалности като тази колата сама да ни откри на цялостен паркинг, ние единствено да се качим в нея, а тя да ни откара до мечтаната от нас дестинация .

Милиардерът съобщи с решителност, че това ще се случи, а думите му провокираха разнопосочни мнения по отношение на бъдещето на самостоятелните возила и сигурността на техните притежатели.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от T E S L A Fanpage (@tesla_the_future) на Фев 14, 2019 в 1:33 PST

Според някои, колите на Tesla не могат да се назовават изцяло самостоятелни, тъй като въпреки всичко някой би трябвало да задейства тяхната система и да я управлява в избрани аспекти. А даже и компанията да сътвори автомобил, който ни разрешава да спим зад кормилото, прекомерно противоречиво е, че сходно държание на пътя ще бъде позволено от някое законодателство , написа News.con.au.
 Илон Мъск, планът GPT-2 и за какво се уплаши от един изкуствен интелект
Изкуственият разсъдък, който уплаши Илон Мъск

Защо спря плана GPT-2

Със сигурност този вид нововъведения се нуждаят от още дълго години разработки и рационализиране, с цел да могат да влязат в всеобща приложимост. Но сме несъмнено, че Мъск няма да спре дотук и скоро още веднъж ще ни изненада в поредна ексцентрична концепция, която има ресурса да осъществя.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР