Илияно е момчето, което се гримира по-добре от родните плеймейтки

...
Илияно е момчето, което се гримира по-добре от родните плеймейтки
Коментари Харесай

Когато OnlyFans е пълен провал: Илияно и историята на един размазан грим

Илияно е момчето, което се гримира по-добре от родните плеймейтки и фолк певизи едновременно. В TikTok видеата му са супер вайръл и наподобява, че може да вземе хляба на някои от родните величия в грима. 

Инфлуенсърът ни описа една от неговите топ истории, която са е напряко... страстоубийка, в случай че питате нас. Е, не ни питате, само че ние ви го споделяме и ще ви дадем едни съвет - не правете секс с грим!

Виж още: Габи от " Ергенът " развесели почитателите с нов лозунг: Риалити звездата не се срами от себе си

Един ден Илияно решил, че е време да си направи OnlyFans, в който да споделя извънредно наличие. Приятелите на Илияно също подкрепяли доста концепцията на TikTok звездата, а това му дало още по-голям тласък.

" Направих си профил, само че без да споделям на никой. Един ден се уговорих с един човек, с който да създадем първите фотоси, наехме хотелска стая и започнахме да снимаме. Аз бях с грим. Не знам какво стана, само че гримът ми отиде на бялата му тениска. Дори още не я беше свалил. Момчето се уплаши, стана и избяга. Каза да си намеря различен човек, с който да върша сходни простотии. Той си е помислил, че очевидно имам култ, само че... ", описа за Vbox7 Илияно.

Виж още: Може и на черно, може и на чалга: Лидия проваля Наско Колев? 

Изображение: https://www.instagram.com/iliyannoo/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР