Илияна Йотова открива конференция в СУ и връчва награди в

...
Илияна Йотова открива конференция в СУ и връчва награди в
Коментари Харесай

Илияна Йотова открива конференция в СУ и връчва награди в СГХГ

Илияна Йотова открива конференция в СУ и връчва награди в СГХГ
Вицепрезидентът Илияна Йотова с наситена стратегия в сряда, 28 ноември.

От 10.00 часа в Нова конферентна зала на Софийския университет „ Св. Климент Охридски “ вицепрезидентът ще открие конференция на тематика „ Бъдещето на демокрацията на Европейския съюз: бюджетът на Европейски Съюз за 2021-2027 и върховенството на правото – към народна власт или към отвод от полезностите и задачите на съюза “. Събитието се провежда от Института за обществена политика, Института за стопанска система и интернационалните връзки, Съюза на икономистите в България, Института за страната и правото на Българска академия на науките и Българската асоциация по интернационално право.

В 18.30 часа в Софийска градска художествена изложба вицепрезидентът ще бъде посетител на 10-ото издание на премиите „ Жълта роза “ на Зонта клуб – София. Отличията се връчват за принос към идеите на Зонта клуб – поддръжка на дамите и отбрана на техните права, планове по подкрепяне на хора в неравностойно състояние и поддръжка на млади български гении. Илияна Йотова беше патрон на тазгодишния благотворителен Бал на жълтата роза, който бе в поддръжка на надарените деца от музикалните учебни заведения в Широка лъка и Котел.

Зонта клуб – София е част от интернационалната организация Зонта интернешънъл на изявени дами водачи с разнообразни специалности. Дейността на над 1200 клуба в 67 страни с повече от 33 хиляди членове е ориентирана към възстановяване живота на дамите по света. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР