Илияна Йотова откри Държавното първенство по таекуондоТук съм, за да

...
Илияна Йотова откри Държавното първенство по таекуондоТук съм, за да
Коментари Харесай

Вицепрезидентът: Президентската институция ще продължи да подкрепя развитието на спорта в България

Илияна Йотова откри Държавното състезание по таекуондо

„ Тук съм, с цел да удостоверявам поклонението си пред изкуството на таекуондото и поддръжката на президентската институция за развиването на спорта в България. Убедени сме в силата на спорта. Отвъд достиженията той построява темперамент и възпитава в отговорност и дисциплинираност, откъсва децата ни от виртуалния свят, в който все по-често живеят. “ С тези думи вицепрезидентът Илияна Йотова откри Държавното състезание по таекуондо. В тазгодишната конкуренция ще се включат над 800 участници от 30 клуба от цялата страна.

Илияна Йотова показа пред присъстващите за срещата си през 2017 година с президента на Световната федерация по таекуондо Чунгуон Чо, който я удостоява с черен колан. „ Философията на таекуондото стана част от моята житейска философия. Крайната цел и триумфът са значими, само че по-голям от тях е процесът на постигането им, действието на дребните стъпки, които те усъвършенстват по пътя и построяват характера ти “, уточни вицепрезидентът.

Вицепрезидентът поздрави ръководителя на Българската федерация по таекуондо Слави Бинев, както и всички отдадени на спорта, за силата, волята и упоритостта да не го изоставят даже в тежкото време на пандемия. От своя страна, Бинев посочи мощната ангажираност на президентската институция за обосноваване на децата и младежите да спортуват.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР