Илияна Йотова Хората нямат доверие в политическата система.Гласувам на машина

...
Илияна Йотова Хората нямат доверие в политическата система.Гласувам на машина
Коментари Харесай

Илияна Йотова Хората нямат доверие в политическата система


Илияна Йотова Хората нямат доверие в политическата система.

„ Гласувам на машина от момента, в който се гласоподава с машина. Смятам, че това е най-хубавият и най-защитеният избор. Сигурно ще пристигна време да се направи разбор, с цел да защитим всички ние правото си на избор “. С тези думи вицепрезидентът Илияна Йотови упражни правото си глас в София.

„ Гласувах за мощен човек, който сподели, че има позиции, който не се тормози да приказва за най- дълбоките и най-страшни проблеми и да предлага решения. Гласувах за самоуверен човек, който не се тормози от диспути, който има своите решения  и не се измъква с общи формулировки и усмивки “.

По отношение на поисканата от Денков оставка на шефа на ДАНС, Йотова посочи, че следва да се прегледа този въпрос.

„ Много са незнайните още. Ние не знаем какви са резултатите от инспекцията, къде е флашката. Има доста въпроси, които ние като общество би трябвало да решим. Това не се взема решение с изказване преди изборите в петък, нито се взема решение в изборния ден “.

По отношение на ниската изборна интензивност, вицепрезидентът разяснява по този начин:

„ Това е съмнение в политическата система, в политиците. Хората са разочаровани. Те видяха, че каквито и послания да бяха отправени по време на митингите, това няма значине, тъй като и най-големите съперници си стиснаха ръцете в името на това да употребяват властта “.

Още по тематиката:
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР