Илиян Василев посочва, че Румен Радев и Бойко Борисов играят

...
Илиян Василев посочва, че Румен Радев и Бойко Борисов играят
Коментари Харесай

Илиян Василев: Румен Радев и Борисов играят обща игра frognews.bg

Илиян Василев показва, че Румен Радев и Бойко Борисов играят своята игра, с цел да обезпечат влизането в еврозоната и в Шенген с общо държавно управление. Според Василев Радев и Борисов не са могли да " изпълнят дълга си към мафията да ни вкарат през задния вход в ЕЗ и Шенген. "

 

Ето цялостния текст на позицията на Илиян Василев:

 

Очевидно Румен Радев и Борисов играят обща игра да избавят еврозоната и Шенген с общо държавно управление. Не можаха да изпълнят дълга си към мафията да ни вкарат през задния вход в ЕЗ и Шенген. И в този момент търсят " единодушие " за постоянно държавно управление. Да, без ГЕРБ и Движение за права и свободи не може да има държавно управление. Същото важи Политическа партия и Демократична България, и без тях не може..

Няма смисъл въобще да си представяме по какъв начин би работило едно държавно управление, подкрепено от Борисов и Движение за права и свободи. Виждате и в този момент какво одобряват в Народно събрание. Тези закони можеха да бъдат гласувани, само че не се гласоподават. Виждате какво държавно управление имаме - на Румен Радев,които е в цялостен синхрон с ГЕРБ. Харесва ли ви? Достатъчно е да видите енергийния министър.
Да се разберем, нито Шенген, нито Еврозоната могат да бъдат равностойни по значение на тематиката с изчистването на страната от корупция, правосъдната промяна и промяната на основния прокурор.

Тази опорка има същата низост в " изгодата " както и евросредствата като общобългарски интерес.

Не, не в мой интерес да има евросредства, тъй като те хранят корупцията и мафията в по-голяма степен, в сравнение с хранят естествения бизнес..

Не е в мой интерес да влезем в Шенген, в случай че това служи единствено, с цел да припокрие срамните места и незаконните скица по границата. Този номер, " абе да влезем " в този момент против бъдещи обещания е за наивници. Не става.

Не е в мой интерес и да влизаме в Еврозоната, в случай че би трябвало да жертвам дълготрайната резистентност на демокрацията и пазарната стопанска система у нас.

Борисов през днешния ден подари на Гергов Пловдивския панаир и то против нещо, вие се досетете против какво. И през днешния ден ми споделя, че е недостижим и ще продължи да бъде подобен и в Еврозоната и в Шенген.

Знаете ли за какво им би трябвало Шенген и Еврозоната - прочетохте следствието на чешкото издание Сезнам. За да могат да въртят с още по-големи обороти контрабандата на съветски и други артикули през нас.

Когато влизахме в НАТО и Европейски Съюз, се излъгахме, че " вътре " ще ни бъде по-лесно, с цел да преборим мафията. Глупост и доверчивост, мафията стана по-мощна и управлява по немислим до преди участието ни метод. Нито Европейска комисия, нито НАТО се намесиха с цел да попълнят дефицитите на правдивост, народна власт и независимост на медиите. ЕНП даже пази Борисов?!

Не, не и не. Този път няма да се хвана на тази въдица. Както и на другата че в името на " по-важното ", би трябвало да пуснем метър Борисов и мафията - както го направихме през 1997 година и никой от Българска социалистическа партия не пое отговорност. Тези тумори пуснаха метастази и през днешния ден лекуването е съвсем невероятно.

И въпреки всичко нямам доверие, че Христо Иванов ще се самоубие като одобри да стане министър председател. Нито пък че ДСБ ще се съгласят.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР