Илиана Раева подпука "Зелените" за втория лифт в Банско. Така

...
Илиана Раева подпука "Зелените" за втория лифт в Банско. Така
Коментари Харесай

Илиана Раева изригна срещу Зелените: Втори лифт ще има, псевдоеколозите изкарват милиони на гърба на българите


Илиана Раева подпука "Зелените " за втория въжен превоз в Банско. Така ги подпука, че станаха пембени. Нещастието да спори с шефката на художествената гимнастика се случи на Андрей Ковачев, който най-после направи признание в ефира на Българска национална телевизия, че желае да си тръгне.

Екологът подви опашка пред причините на Раева. Тя първо му сподели плана на "Юлен " за втората кабинка, на което той жалко повтаряше, че импортиран план няма. Внесен може и да няма, само че е план, подготвен за внасяне. Черно на бяло. А Ковачев размаха някакъв лист с следващата опасност, че ни чакат страхотии от Брюксел, в случай че допуснем концесионерът да налива още пари в плана "Пирин ".

"От тук нататък аз няма да приказвам на Андрей Ковачев, а ще се обърна към феновете. Ще приказвам с забавни обстоятелства. Ето какво споделя един френски народен представител през 2006 година: "Бързото развиване на зимните курорти в Бъглария е опасност към френските курорти и техните задгранични туристи ". Тук става въпрос за страхотни ползи. Сам казахте, че Европейски Съюз ни не разрешава. Това потегля още 2006 година. Вчера попаднах на изявление на швейцарски специалист на международно равнище, който споделя, че не схваща за какво "Зелените " не разрешават застрояването на курорти, в случай, че има голям % в планините, който е кадърен за ски туризъм. "Зелените " изрично пречат на туризма в България ", отсече Раева..

Илиана Раева сподели в лицето на Ковачев, че цяла България желае втори въжен превоз и ще го има, тъй като на всички места в Европа вършат такива планове и се развиват, единствено тук някакви псевдоеколози изкарват милиони на гърба на българите, бранейки непознати ползи. На което Ковачев стартира да се гъне като възпитаник, който е не запомнил да си напише домашното.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР