Илиана Иванова, която бе номинираната от ЕК за български еврокомисар,

...
Илиана Иванова, която бе номинираната от ЕК за български еврокомисар,
Коментари Харесай

Илиана Иванова благодари на Фон дер Лайен за доверието да й повери ключов ресор

Илиана Иванова, която бе номинираната от Европейска комисия за български еврокомисар, благодари наУрсула фон дер Лайен за това, че Комисията ѝ поверяваедин от най-важните ресори.
" Чест е моята кандидатура за български еврокомисар да бъде доказана от ръководителя на Европейската комисия Урсула Фон дер Лайен. Благодаря й за доверието да ми повери един от най-важните ресори, свързани с бъдещето на Европа - този на нововъведенията, научните проучвания, културата, образованието и младежта.
Благодарение на напъните и сполучливата работа на Мария Габриел и нейния екип, този сектор включва най-голямата стратегия за научни проучвания в света - „ Хоризонт Европа ”. Заедно с “Еразъм+ ” и “Творческа Европа ” общият бюджет на ресора е над 120 милиарда евро. " - написа тя в профила си във Facebook.

" Сега следва чуване в Европейския парламент и потвърждаване на кандидатурата ми от Съвета.
Убедена съм, че и в случай че европарламентът утвърди моята кандидатура, с опита ми като член на Европейската счете палата и Европейския парламент, ще подсигурявам продължение на сполучливото осъществяване на поверените ми политики.
Ще дам най-хубавото от себе си България да продължи да бъде почтено показана в Европейската комисия! " - добавя Иванова.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР