Илиана Беновска захвърли дрехите и задръжките на плажа и сюрпризира

...
Илиана Беновска захвърли дрехите и задръжките на плажа и сюрпризира
Коментари Харесай

Вижте Беновска по бански на 65

Илиана Беновска захвърли облеклата и задръжките на плажа и сюрпризира фейсбук аудиторията си с пикантна фотография по бански. 65-годишната журналистка разгласява кадър от лятната си почивка край морето в края на август, като посочи, че фотосът нямал фотошоп, а фигурата си тя дължала само на постоянния спорт.

За негативно време под фотографията заваляха десетки мнения с похвали към устатата журналистка, като болшинството от тях бяха отправени от представители на мощния бол. Според осведомени тя дължала значително блестящата си форма на диета с обичания ѝ плод. Беновска доста обичала ябълките и те участвали в ежедневното ѝ меню. Всеизвестен факт е, че водещата поставя доста грижи за външния си тип и прави всичко допустимо да наподобява съвършено. Когато можела, карала ролери из кварталните улици на София, всяка неделя изкачвала Витоша, постоянно ходела и да плува. Падала си и по рисковите преживявания и може да ръководи съвсем всичко – от дребен аероплан, през мотор, до мощна кола.

Освен с облеклото си скандалната журналистка обича да опитва и с прическите. Напоследък обаче се носи с дълга грива в настоящите в целия свят медени нюанси. За стайлинга си тя признава, че се влияела най-вече от децата си, а от време на време даже си разменяли облекла с щерките, тъй като били еднакъв размер. Беновска е майка на три дъщери, само че не обича да приказва нито за тях, нито за брачна половинка си Петър.

Инфо: retro.bg

 

Тагове: Беновска Илиана Беновска бански море плаж журналистка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР