Илиан стана третият участник, който напусна шоуто "Игри на волята:

...
Илиан стана третият участник, който напусна шоуто "Игри на волята:
Коментари Харесай

Илиан от "Игри на волята" с разкрития за шоуто пред БЛИЦ

Илиан стана третият участник, който напусна шоуто "Игри на волята: България ". Той се изправи в дуел против Роберта, в който трябваше да подредят пъзел от 9 елементи, както и да се оправят със съпротивлението на еластично въже. По време на борбата им Александър от неговото племе "Траки " поддържаше Роберта, което подразни Атанас и близначките. В последна сметка дамата в борбата завоюва.

Илиан е на 27 години, съществено привързан и работи като туристически сътрудник. Родент е в Тополовград в доста интелигентно семейство. “Трудно ми е да се опиша, аз съм кълбо от положителна сила!”, споделя за себе си той. Наш кореспондент потърси следващия изнемощял от паметното шоу "Игри на волята ", с цел да разбере повече за него и последното премеждие в живота му.

- Чувстваш ли се компрометиран, че падна в дуел от жена?

- Не, не се усещам по никакъв метод компрометиран, тъй като Роберта е заслужен противник. Нашето племе по този начин и не съумя да доближи до мечтания разкош. Останалите племена се възползваха от удобствата, което им разреши да се приготвят повече. Имаха кафе, храна, която им помагаше да се възстановят по-бързо и да не губят мускулна маса. Чувстваха се добре в борбите. А нашата с Роберта, която беше за оставане в шоуто, се оказа извънредно тежка.

Цялото изявление с Илиан може да прочетете на show.blitz.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР