Илиан Илиев постигна договорка с Черно море и поема отбора

...
Илиан Илиев постигна договорка с Черно море и поема отбора
Коментари Харесай

Илиан Илиев е новият треньор на "Черно море"

Илиан Илиев реализира сделка с " Черно море " и поема тима от новата година. Треньорът се завръща на " Тича ", където беше футболист и треньор. " Ръководството на " Черно море " реализира сделка с Илиан Илиев за треньорския пост в клуба. Досегашният ментор Емануел Луканов остава шеф на детско-юношеската школа ", осведомиха от клуба.

До момента Илиев беше треньор на " Верея ", който се намира на шесто място след 20 кръга. Тимът от Стара Загора реализира впечатляващи победи над " Левски " и " Лудогорец " през есента, само че е обзет от сериозна финансова рецесия.

" Нямаме никаква изясненост какво ще се случва. Трябваше да знаем, преди да освободим футболистите за отмора ", сподели Илиев при започване на декември след края на полусезона.

Засега не е ясно дали Илиев е прекратил контракта си с " Верея " по виновност на клуба, или е освободен след офертата на варненци.

Като футболист някогашният халф има шест сезона за родния си клуб, на който оказва помощ да влезе в " А " група през 1988 година. Последният отбор в кариерата на Илиев като футболист беше точно " Черно море " през сезон 2003-2004, а по-късно той стана треньор.

Илиев беше отпред на " моряците " до 2006 година, когато мина в " Берое ". С отбора от Стара Загора експертът завоюва Купата на България през 2010 година Последва къс престой в " Левски ", една година в анголския " Интерклуб ", с който стана първенец, а по-късно пое " Локомотив " (Пд).
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР