Илхан Андай очаква Пеевски да оглави ДПС 08.11.2023 07:49 37

...
Илхан Андай очаква Пеевски да оглави ДПС 08.11.2023 07:49 37
Коментари Харесай

Илхан Андай: Доган може да закрие ДПС и партията да получи ново и...

Илхан Андай чака Пеевски да оглави Движение за права и свободи 08.11.2023 07:49 37 Снимка: БГНЕС Сподели Сподели Сподели   

 

Това е негово решение, не е нищо изключително Какво ще се случи с Движение за права и свободи? Според него е време Доган да закрие, да трансформира Движение за права и свободи и е време партията да получи ново име с „ демократична, демократичен “. Доган не умира от предпочитание да излезе на терен, като на националната конференция или Делян Пеевски ще бъде водач на партията или ще влезе в дейностите партията да е със съпредседатели, изясни той.

 

Андай посочи, че депутатите ще научат тази заран в Народното събрание какво ще се случи с Движение за права и свободи след раздялата с Мустафа Карадайъ. Без подозрение Ахмед Доган ще си остане на първото ходило, Пеевски ще остане на второто ходило, а всички останали на третото ходило. Кметовете отличници на Движение за права и свободи ще бъдат политически пчелички с сан на заместниците на партията и ще бъдат по-разпознаваеми – бачкатори като Делян Пеевски, уточни Андай.

 

 

С Делян Пеевски Държавно стопанско предприятие ще гони да повтори отличния резултат от локалните избори. Това ретранслиране на парламентарен избор значи Делян Пеевски и най-близките му в екипа да се стремят към осъществяване на изборната кота – 430 000 гласа, които подсигуряваха на Движение за права и свободи връщане на властта през тържествен вход.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР