илан направи победна серия в италианското първенство и се изкачи

...
илан направи победна серия в италианското първенство и се изкачи
Коментари Харесай

На дузпата: Милан постави ултиматум на Пиоли

илан направи победна серия в италианското състезание и се изкачи до второ място в класирането на Серия А, само че единствено това няма да е задоволително на Стефано Пиоли, с цел да остане отпред на отбора през идващия сезон.

Последната информация от Италия гласи, че " росонерите " към момента съществено обмислят треньорска промяна, като решаващи ще бъдат идните два мача на Милан, реваншът с Рома от 1/4-финалите в Лига Европа, който ще бъде последван от огромното градско дерби с Интер в Серия А.
 Милан - Рома 0:1 в мач от Лига Европа
Милан - Рома 0:1 в мач от Лига Европа

Вижте детайлности

Милан има пасив от 0:1 след провалянето вкъщи в първия мач против Рома, а конкуренцията за Скудетото с Интер към този момент е изгубена поради голямото преимущество на " нерадзурите ". Ръководителите на клуба обаче считат, че Пиоли би трябвало да покаже тъкмо в такива моменти, че може да извлече максимума от тима, който би трябвало да надвиши личните си благоприятни условия.

Италианските медии изясняват този ултиматум като следващото доказателство, че " росонерите " не имат вяра доста на този пълководец, макар че Пиоли с стеснен състав им донесе шампионската купа преди два сезона.

Според огромна част от медиите на " Сан Сиро " са подготвени за треньорска промяна това лято, като единствената алтернатива е дали на мястото на Пиоли ще пристигна Антонио Конте или някогашният треньор на Реал Мадрид Хулен Лопетеги, с който ръководителите на Милан към този момент са провели среща, която се прави оценка като " извънредно позитивна ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР