Илън Мъск реши да инсталира импровизирани спални в офисите си

...
Илън Мъск реши да инсталира импровизирани спални в офисите си
Коментари Харесай

Какво става? Мъск сложи легла в конферентните зали на Twitte...

Илън Мъск реши да конфигурира спонтанни спални в офисите си във вторник вечерта, откакто управляващите в Сан Франциско показаха, че проверяват тъжба по отношение на този ход на Twitter, написа div.bg.

Twitter беше изправен пред интензивно следствие, откакто се появиха известия, че Мъск е трансформирал празни офиси и конферентни зали в зони за отмора, цялостни с матраци и нощни шкафчета.

Часове след отчетите, отделът за строителна ревизия на Сан Франциско удостовери, че изследва дали спалните нарушават градските разпореждания.

Представител на отдела за строителна ревизия на Сан Франциско казwа, че чиновниците би трябвало да се уверят, че постройката се употребява по предопределение.

Според New York Post, представителят на отдела Патрик Ханан сподели в изказване:

" Има разнообразни условия на строителния кодекс за жилищни здания, в това число тези, които се употребяват за кратковременен престой. Всеки в Сан Франциско заслужава безвредно място за живот, работа, игра и сън и никой не е над закона. ", заявява говорителят на отдела Патрик Ханан.

Мъск упорства останалите чиновници на Twitter да възприемат " хардкор " работна просвета , до момента в който се пробва да преработи уеб страницата. Миналият месец милиардерът изпрати имейл, в който служащите да се включат в неговия проект или да изоставен компанията.

През ноември служителката на Twitter Естер Крауфорд беше снимана, до момента в който почива в спален чувал в офисите на компанията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР