ил Гейтс поднесе сладко и забавно видео като подарък за

...
ил Гейтс поднесе сладко и забавно видео като подарък за
Коментари Харесай

Какво подари Бил Гейтс на Уорън Бъфет за неговия 90-и рожден ден

ил Гейтс сервира сладко и занимателно видео като подарък за своя другар милиардер Уорън Бъфет, пишат от

Гейтс се опита да имитира по най-хубавия метод Марта Стюарт и съумя да подготви вкусно изглеждаща торта Oreo, на която с шоколадова глазура беше изобразен ликът на Бъфет.

В края на 60-секундното видео Гейтс отрязва едно парче от тортата, поставя го в паница с вилица и оставя известието „ Честит 90-ти рожден ден, Уотън ", изписано в прахуляк от Oreo.

Уорън Бъфет е обожател на сладките храни и изпива по към 5 кенчета Coca-Cola всеки ден (неговата компания е огромен акционер в Coca-Cola). Berkshire Hathaway също по този начин има и компанията за сладкарски произведения See's Candies.

Happy 90th birthday, Warren!
— Bill Gates (@BillGates)
С тази специфична торта Бил Гейтс изрази уважението си към своето другарство с Бъфет. През 2016 година той описа история в блога си за това по какъв начин е хванал Бъфет да яде обичаната си храна за закуска - Oreos.

"Едно нещо, което беше изненадващо да науча за Уорън, е, че той се придържа към яденето на това, което е обичал, когато е бил на шест години, " написа Гейтс.

"Спомням си един от първите случаи, когато той отседна в нашата къща и отвори пакет Oreos, с цел да ги хапне на закуска. Децата ни незабавно желаеха и те да закусват това. Може да дава неприятен образец за младежите, само че това е диета, която по някакъв метод работи за него ", прибавя Бил Гейтс.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР