Икономистът Карл Маркс и неговият съавтор Фридрих Енгелс се обръщат

...
Икономистът Карл Маркс и неговият съавтор Фридрих Енгелс се обръщат
Коментари Харесай

Захарова: Карл Маркс и Фридрих Енгелс биха се възмутили от сегашната икономическа политика на ЕС

Икономистът Карл Маркс и неговият съавтор Фридрих Енгелс се " обръщат в гроба " от днешната икономическа политика на Европейски Съюз, в която пазарните стопански системи " оцеляват с държавни дотации и дотации ", написа представителят на съветското външно министерство Мария Захарова в своя канал в Telegram.

Тя обърна внимание на отчета на Европейската комисия за външната търговия и икономическата политика.

" Еврокомисарите показаха отчета с такава пищност, като че ли имаше мотив за наслада ", сподели Захарова.

В същото време формалният представител на Министерството на външните работи на Руската федерация уточни, че съгласно отчета потребителите са изправени пред възходящите цени на силата, високата инфлация и рисковете от нейното по-нататъшно повишаване. В същото време, както напомни Захарова, базирайки се на самостоятелни анализатори, „ 710 милиарда евро към този момент са изразходвани за подкрепяне на действието на стопанската система на Европейски Съюз единствено в един аспект – енергийния – аспект “.

" Маркс и Енгелс се обръщат в гробовете си, виждайки по какъв начин демократичните пазарни стопански системи оцеляват с държавни дотации и дотации, а европейската администрация печели от това. Въпреки че преди съвсем два века Маркс тъкмо разказва същността на Европейски Съюз Брюксел: " Бюрокрацията има страната, която има... Това е нейна частна благосъстоятелност “, написа още Захарова.

С една дума – „ Капитал. Постмодерн “, заключи Захарова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР