Икономическа полиция“-Пловдив задържа 38-годишна пловдивчанка, разпространявала фалшиви маркови дрехи и

...
Икономическа полиция“-Пловдив задържа 38-годишна пловдивчанка, разпространявала фалшиви маркови дрехи и
Коментари Харесай

Задържаха пловдивчанка, продавала фалшиви меркови дрехи по интернет, иззеха стоката ѝ

„ Икономическа полиция “-Пловдив задържа 38-годишна пловдивчанка, разпространявала подправени маркови облекла и обувки по интернет.
Прочетете още
Измамницата била хваната при спецоперация за противопоставяне на закононарушения против интелектуалната благосъстоятелност и данъчното законодателство от чиновници на пловдивския отдел.

Установено е, че в качеството си на едноличен притежател и шеф на комерсиално сдружение тя разпространявала подправени маркови облекла, обувки и аксесоари, които предложила посредством особено основани страници в обществената мрежа.



Поръчките на клиентите изпълнявала посредством компания за куриерски услуги.

В хода на инспекцията са претърсени адресът на дамата – апартамент и прилежащо складово помещение, както и употребен куриерски офис.

Общо са открити и конфискувани към 3000 продукта, означени с лого на над 11 регистрирани търговски марки, обект на извънредно право и употребявани без съображение.

Предстои да бъдат назначени съответните експертизи за оценка на иззетата продукция и установяване на размера на нанесените вреди за държавния бюджет.  По предварителни данни става дума за стотици хиляди левове.

В рамките на формираното досъдебно произвеждане по член 172б от Наказателен кодекс процесуално-следствените дейности не престават под надзора на Районна прокуратура – Пловдив.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР