Икономическа полиция и НАП, с подкрепата на части на жандармерията

...
Икономическа полиция и НАП, с подкрепата на части на жандармерията
Коментари Харесай

Само в Breaking.bg: Икономическа полиция и НАП проверяват 12 паркинга в столицата, стопанисвани от фирма на Къро


Икономическа полиция и Национална агенция за приходите, с поддръжката на части на жандармерията и Столична дирекция на вътрешните работи нахлуха довечера в офиси на някогашният необут от ВИС-2 Красимир Каменов-Къро, както и в неговата борса за зеленчуци в столичния кв. „ Слатина “.

Разследването против него и компаниите му е за данъчни измами и укриване на приходи, научи Breaking.bg от свои източници.

Освен най-голямата зеленчукова борса в страната, полицията ревизира документите на компания „ Ауто Мобайл “ АД, която държи 12 огромни паркинга в столицата, настояват осведомени. Обиски се правят на столичната ул. „ Будапеща “№17, където съгласно Търговския указател се водят на адрес компаниите, които се свързват с Къро като „ Ауто Мобайл “АД.

Национална агенция за приходите търсят фискални апарати, които не са свързани с организацията, с цел да не се регистрират обороти. Така се укриват милиони левове. Фирмата „ Ауто Мобайл “ АД е част от схемата за съвсем незаконната приватизация на общинското сдружение „ Паркинги и гаражи “, обвързвано със убития през 2005 г някогашен общинар от Съюз на демократичните сили Георги Василев. През нея, посредством РМД, групировката ВИС-2 съумя да постави ръка на подземните паркинги на НДК, на тези до Централна гара, в Зона Б-5 и към аерогара София. След разстрела на Василев „ Ауто мобайл “ АД става благосъстоятелност на Светлана Каменова, брачна половинка на Красимир Каменов-Къро.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР