Игри на волята“ завърши епично – сърбинът Алекса грабна голямата

...
Игри на волята“ завърши епично – сърбинът Алекса грабна голямата
Коментари Харесай

Пет предложения какво да направи Алекса с парите от "Игри на волята"

„ Игри на волята “ приключи епично – сърбинът Алекса сграбчи огромната премия, а чекът от 100 000 лв. и купата Крал на предаването към този момент публично му принадлежат. Ние пък имаме тъкмо пет оферти какво да прави с парите при положение, че желае да стане с изключение на победител и любим на народа:

5 Цеца вечно!

Само преди дни 18 000 пяха с Цеца Ражнатович в „ Арена Армеец “, тъй като просто у нас тя е мега звезда. Затова предлагаме на Алекса да не му мисли, а да предложения Цеца да е в Студентски град всеки петък, събота и неделя. Парите ще му стигнат най-малко за един музикален сезон, като в случай че „ Трепни “ гърми онлайн всеки уикенд в родните нощни заведения народът ще му издигне монумент сигурно.

Виж още: Сваляй мацки като Пийт Дейвидсън: 4-те тактики, с които той печели най-красивите дами! 

4 Плескавицата да стане национално ядене

Така и по този начин е тръгнал – предлагаме на Алекса да влага в производството на неповторими плескавици и те да изместят последователно българското кюфте и кебапче. Съветваме го да стартира да ги предлага на избори или вместо апетитен дюнер след тежка дискотека, а то нататък единствено ще си тръгне.

3 Дуня да се лей!

От сръбската дуня по-хубава и ароматна ракия няма, по тази причина дружно с плескавиците даваме концепция на Алекса да отвори едно китно заводче за производството на тази богатства течност. Може да я популяризира като споделя, че дава сили на арената, а на реката гаси всяка тъга. Убедени сме, че ще стане шлагер!

Виж още: Zero waste chef или по какъв начин да създаваш кулинарни шедьоври от боклуци

2 Теа Таирович 24/7

Сръбкинята Теа Таирович е не просто певица – това е огън от секс и от пристрастеност, а танците й карат и труп да стане от гроба. Затова съветваме Алекса да купи една скромна телевизия и 24/7 да върти по нея единствено Теа! Така хем ще стане конкуренция на Планета, хем много пари ще изкара.

 

1 Алекса – президент!

За край му споделяме да влага 100 000 лв. в една безгрижна предизборна акция. Почти сме уверени, че повърхностно ще вземе да я завоюва и току виж от София до Београдо скоро отиваме единствено с метро, тъй като той просто ще е станал президент.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР