Игри на волята“ претърпя нов разтърсващ обрат. Рекордьорът на Гинес

...
Игри на волята“ претърпя нов разтърсващ обрат. Рекордьорът на Гинес
Коментари Харесай

Идват големи скандали в ИГРИ НА ВОЛЯТА

„ Игри на волята “ претърпя нов разтърсващ поврат. Рекордьорът на Гинес по плуване в ледени води Радостин Кръстев отпадна в първата елиминационна капитанска борба за сезона.

22-годишният първенец от Сандански се изправи на Арената против водача на Старейшините Благомир Мастагарков. Радостин водеше от самото начало, само че Мастагарков обърна играта с помощта на уменията си в подреждането на пъзел.

Моделът от Пловдив получи изкушаващо предложение от водещия Димо Алексиев след успеха си. Мастагарков имаше опция да избере дали да се причисли към Гладиаторите. Той одобри предлагането, тъй като като част от Старейшините е в непрекъсната изолираност. Новото попълнение в племето зарадва алените, изключително футболния арбитър Крум Апостолов и съдружника му Калоян Митов, чиято коалиция сега има по-малко членове.

Преминаването на Мастагарков към Гладиаторите ще сътвори напрежение сред Старейшините. Разменени думи на Арената ще изправят досегашните съдружници Краси Дунев и Мартин Николов – Елвиса един против различен.

От кухнята на шоуто научихме, че напълно скоро и Мартин Николов – Елвиса ще се причисли към Гладиаторите, за голям смут на Мастагарков. Но в аленото племе всички ще се извърнат против предприемача и ще го пращат непрестанно на номинации.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР