Игри на волята е формат, който изпитва физическите сили на

...
Игри на волята е формат, който изпитва физическите сили на
Коментари Харесай

Риалити любов: участници от Игри на волята се сгодиха, а други се ожениха!

" Игри на волята " е формат, който изпитва физическите сили на участниците и търси най-достойния сред всички, само че предаването съумя да потвърди, че измежду игрите и тактиките има и място за обич. Някои влязоха като двойка вътре, други станаха двойка по време на формата, а на трети им провървя в любовта след края на предаването и срещнаха своите половинки.

А какво се случва през днешния ден с някои от най-обичаните и забавни участници в " Игри на волята " и техния любовен живот? Имаме какво да ви разкажем, тъй като в последните дни любовта несъмнено витае във въздуха!

Започваме с спечелилия в последния сезон -  Алекса. Победителят в 4-ти сезон на " Игри на волята и обичаната му - олимпийската медалистка Елица, се сгодиха в края на предходната година, а през вчерашния ден се ожениха.

Сред гостите на тържеството бяха и някои от участниците в техния сезон - Евгения Джаферович, Виктория, Гого и Мирослава.
                             

Алекса Ерски и Елица Янкова минаха под венчилото, с цел да си кажат заветното " да " в църквата " Свети Седмочисленици ". Преди да си вземе булката сърбинът дружно с кумовете се веселиха в центъра на София с духов оркестър и тъпани. След като се венчаха в църквата, двамата дружно с гостите си поеха към ресторанта.

 алекса елица Instagram

Интересна изненада за гостите са подготвили подарък по една бутилка българска и сръбска ракия. Гостите споделяха занимателни фрагменти с доста танци, развлечение, усмивки и обич.

Вижте още фрагменти от сватбата на Алекса и Елица тук:
 Алекса и Елица от  Алекса и Елица от  Алекса и Елица от  Алекса и Елица от
На още един участник от " Игри на волята " му следва женитба. Това е Генчо, който показа в Instagram, че е предложил брак на приятелката си.

" It's official! ", e написал Генчо под фотосите, на които виждаме прелестния пръстен върху ръката на приятелката му Преслава.
                             

Под поста му заваляха честитки от други участници във формата. Мирослава, Мирела, Чакалов и Стратимир поздравиха Генчо за щастливото събитие.

Припомняме ви, че имаме и още един годеж след " Игри на волята ". Елия и Валентин, които станаха двойка след края на предаването се сгодиха през април.
                             

Двойката беше на отмора в Египет и точно там Валентин направи сантиментална изненада на обичаната си. Не е ясно дали двамата възнамеряват сватбата да е скоро, само че нямаме самообладание да забележим прелестната Елия като младоженка!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР