Игри на волята 4 роди емблематични риалити звезди, които ще

...
Игри на волята 4 роди емблематични риалити звезди, които ще
Коментари Харесай

Касим от Игри на волята призна гей ли е

" Игри на волята " 4 роди емблематични риалити звезди, които ще помним дълго. Тук обаче не включваме Касим - той беше известен и преди шоуто. Той към този момент има над 330 хиляди почитатели в TikTok и близо 7,5 млн. лайкове на видеата си там. 

Именно по тази причина Касим възприема и снимането на наличие за платформата като извънредно съществено занятие. В изявление той показа, че му е отнемало и 5 часа да снима (успешно) видео. 

Въпреки това най-пикантният въпрос беше обвързван със секса и сексуалността на Касим. Повод за второто са мненията под всяка обява на инфлуенсъра, където анонимни консуматори настояват, че си пада по представители на неговия пол, пише vbox7.com.

В това обаче няма нищо правилно, отсече Касим. Той обаче съобщи, че ненапълно схваща тези мнения и съгласно него повода за тях е външният му тип, защото той не наподобява наедрял и нацепен, като множеството мъже инфлуенсъри. 

Касим призна, че до момента не е имал дълга връзка, само че и разказа външността на дамата, която би го впечатлила. Тя е брюнетка, не по-висока от него, с фит тяло и без корекции по себе си.

Звездата от " Игри на волята " разяснява и друго - дискриминирането. Касим показа, че е от турски генезис - нещо, което си проличава и от името му, а това не всеки път е било в негов плюс. Но и за това сподели, че го намира за обикновено.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР