Играчите се стараха. Ключовото е, че си вкарал тези ситуации,

...
Играчите се стараха. Ключовото е, че си вкарал тези ситуации,
Коментари Харесай

Илиан Илиев проговори за националния и похвали Пирин

„ Играчите се стараха. Ключовото е, че си вкарал тези обстановки, които си основал. “

Думите са на треньора Илиан Илиев, откакто воденият от него тим на Черно море се върна на победния път и оглави краткотрайното класиране с домашен триумф след поврат до 2:1 против Пирин (Благоевград).

Наставникът на варненци не отхвърли информациите, че точно той ще е идващият селекционер на България, само че акцентира, че при всички случаи ще извърши контракта си с „ моряците “, който е до края на сезона.

„ Мисля, че Пирин с държанието си не заслужаваха да изгубят. Прибраха се в последните минути, само че последните няколко мача демонстрират, че са много израснали и демонстрираха страховит преход от отбрана в офанзива. Първото полувреме имахме повече обстановки. Отсъстваха ни значими играчи. Ключовото е, че вкарахме головете. В някои обстановки имахме шанс ”, уточни Илиев и бе запитан дали първоначално е имало подценяване на гостите от Благоевград.
„ Не мисля. Ние бяхме по-тромави, по-тежки. Пирин сподели и против ЦСКА, че не е тим за подценяване. В предни шампионати тъкмо такива мачове ни спъваха. С измененията постоянно искаш да изглеждаш по-добре, губихме средата на терена “, регистрира експерта и бе запитан дали ще поеме националния ни тим.

„ Ако има нещо - ще се разбере в идващите дни. Важното е, че сега съм треньор на Черно море, в случай че управлението желае - до края на шампионата. “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР