Халфът Лийдс Илия Груев е оптимист преди гостуването на България

...
Халфът Лийдс Илия Груев е оптимист преди гостуването на България
Коментари Харесай

Груев: Беше ужасно да гледаме как тези хора страдат

Халфът Лийдс Илия Груев е оптимист преди гостуването на България на Сърбия в финален мач за двата отбора от Група „ G “ за класиране на Евро 2024.

Както и треньорът Илиан Илиев, по този начин и Груев първоначално подчертава върху събитията от четвъртък (16 ноември), когато имаше митинг против управлението на БФС: „ Както сподели старшията, доста тъпо, че нещата се случиха както се случиха. Нашата задача е на следващия ден да изиграем този значим мач – знаем какво е смисъла за тях. Трябва да се концентрираме, да се представим на топ-ниво и да бием, това можем да създадем “.

„ Видяхме след това. Ужасно е като видиш тези фрагменти, хора страдат. По Европа се написа, тъпо е за България. Ние сме там, с цел да играем футбол, а това, което се случи, не са хубави неща “, съобщи смутеният Груев.

Той сподели, че избира да играе като халф, в сравнение с като централен бранител: „ Да, това е моята позиция – полузащитник на пост 6 или 8. Там съм с най-високо самочувствие, да – по този начин ми е най-удобно, там съм играл най-вече “.

„ С Унгария в първите 15-20 минути не влязохме добре, само че след това се успокоихме и заиграхме по-добре с топката. Трябва на следващия ден да не се вършат неточности, да минимизираме неточностите. Хубави контраатаки е вид за нас и да си вкарваме ситуациите. И да сме по-концентрирани при статични положения против нас “, приключи Груев на конференцията преди мача с Лесковац.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР