Играчите на Левски и феновете тръпнат в очакване на ново

Играчите на Левски и феновете тръпнат в очакване на ново ...

В „Левски” чакат аржентинска манекенка.


Играчите на „Левски” и феновете тръпнат в очакване на ново попълнение сред футболните половинки на тима. Аржентинска красавица идва в София и скоро ще вика за халфа Франко Мазурек, научи HotArena.

Приятелката на футболиста Мария Белен Диб издава в България, след дълга раздяла помежду им. Двамата с новото попълнение на „Левски” се познават от години, но едва миналата година се решили да дадат шанс на чувствата си.

Заради многобройните му ангажименти Белен редовно пътува до Гърция, за да види любимия си. Също така си подаряват и редовни ваканции в Рим.

„Избрахме заедно да продължим този красив път заедно въпреки препятствията и разстоянието" — сподели Мария при заминаването на Франко от родината им, за да се присъедини към „Левски”.

"И да, понякога е трудно, но в същото време всеки път, когато се съберем заедно, любовта е по-силна. Скоро ще бъдем отново заедно. Винаги избирам теб... до следваща ни среща”, пише Белен до любимия си.

Тя редовно му отправя послания в социалните мрежи, пише „България днес”.

Красавицата е един от най-успешните модели в Аржентина и почти няма свободно време. Снима реклами, фотосесии, участва в дефилета и е затрупана със задачи.

По тази причина се предполага, че няма да се установи в България, а ще пътува между двата континента заради гаджето си.

На Мазурек определено му върви с красивите жени. Сестра му Милагрос също впечатлява с външен вид. Тя може да се похвали с титлата „Най-красива абитуриентка” и е участвала в конкурса „Мис Аржентина”.

Източник: hotarena.net