Играчите на Левски и феновете тръпнат в очакване на ново

...
Играчите на Левски и феновете тръпнат в очакване на ново
Коментари Харесай

В „Левски” чакат аржентинска манекенка

Играчите на „ Левски ” и почитателите тръпнат в очакване на ново попълнение измежду футболните половинки на отбора. Аржентинска хубавица идва в София и скоро ще вика за халфа Франко Мазурек, научи HotArena.

Приятелката на футболиста Мария Белен Диб издава в България, след дълга разлъка посред им. Двамата с новото попълнение на „ Левски ” се познават от години, само че едвам предходната година се решили да дадат късмет на възприятията си.

Заради многочислените му задължения Белен постоянно пътува до Гърция, с цел да види обичания си. Също по този начин си подаряват и постоянни ваканции в Рим.

„ Избрахме дружно да продължим този хубав път дружно макар трудностите и дистанцията " — показа Мария при заминаването на Франко от родината им, с цел да се причисли към „ Левски ”.

" И да, от време на време е мъчно, само че в това време всякога, когато се съберем дружно, любовта е по-силна. Скоро ще бъдем още веднъж дружно. Винаги предпочитам теб... до последваща ни среща ”, написа Белен до обичания си.

Тя постоянно му насочва послания в обществените мрежи, написа „ България през днешния ден ” .

Красавицата е един от най-успешните модели в Аржентина и съвсем няма свободно време. Снима реклами, фотосесии, взе участие в дефилета и е затрупана със задания.

По тази причина се допуска, че няма да се откри в България, а ще пътува сред двата континента поради гаджето си.

На Мазурек несъмнено му върви с красивите дами. Сестра му Милагрос също впечатлява с външен тип. Тя може да се похвали с купата „ Най-красива абитуриентка ” и е взела участие в състезанието „ Мис Аржентина ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР