Играч с близо 120 мача в професионалния футбол ще подсили

...
Играч с близо 120 мача в професионалния футбол ще подсили
Коментари Харесай

Юноша на Лудогорец подсили Янтра Габрово

Играч с близо 120 мача в професионалния футбол ще укрепи отбраната на Янтра Габрово. Реализиралият попадения във вратата на ПСЖ и Арсенал в младежката Шампионска лига Преслав Петров е четвъртото ново попълнение в селекцията на Костадин Ангелов.

24-годишният футболист е младеж на Лудогорец. С клуба от Разград два пъти е първенец в юношеска възраст. Има 10 мача и два гола в младежката Шампионска лига, в която е играл против тимовете на ПСЖ, Арсенал, Ливърпул, Реал Мадрид и Базел.

Пет сезона е носил екипа на втория отбор на Лудогорец. За първия тим на ДорлитеУ има един мач - против Ботев Пловдив в финален кръг на шампионата, когато чужденците са пуснати във почивка. През миналия сезон беше в състава на Монтана в efbet Лига и в Добруджа напролет.

"Идвам с настройката за едно положително показване с екипа на Янтра. Желанието ми е да се развъртвам и се надявам благодарение на треньорския щаб да разпростра още качествата си. Познавам част от момчетата, доколкото знам и колективът е на доста положително равнище и се надявам да се впиша добре в него. Надявам се както аз да оказа помощ на тима, по този начин и той да помогне на мен, с цел да се построяваме дружно. Вярвам, че Янтра ще се показа на по-добро равнище от предходната година и чакам да имаме по-добро класиране в края на шампионата ", съобщи Петров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР