Играч и половина е проект на lifestyle.bg и , в

...
Играч и половина е проект на lifestyle.bg и , в
Коментари Харесай

Играч и половина: Радост Тодорова

Играч и половина е план на lifestyle.bg и, в който ще ви покажем, че " До всеки същински състезател стои различен състезател " - хубав, гальовен и мощен. И този състезател е дамата до всеки състезател, която е освен част от живота му отвън терена, само че постоянно се трансформира и в движеща мощ на неговите триумфи.

Официално, мачът на Радост Тодорова и Георги Костадинов стартира на 28 март 2017 година Началото поставя една игра на " Не се сърди дребосъче ", която тя употребява, с цел да сложи на тест футболиста, с който толкоз време отхвърля среща.

Ето и какво открива онлайн: Георги е " образован, ерудиран и въздържан " - все неща, на които тя даже не се е надявала да срещне в един футболист. Приятелите ѝ също доста го харесват - " което си беше, малко или доста, един преминат тест ".

Доброто отиграване от първата среща Георги съумява да докара и до много тъкмо попадение - открадва освен нейното сърце, само че и тези на всички нейни близки. И въпреки запознанството да стартира от обществените мрежи, с времето то прераства в освен това, с цел да стигне там, където е сега - Радост е избраница на Георги.
 Снимка 522457

Днес двамата обичат да се разхождат измежду природата, да четат книги, да гледат хубави филми или сериали, да посещават културни събития като балет или спектакъл, да се виждат с близки и другари. Напоследък играят и шах, готвят дружно или пък си вършат " разменни вечери " - той готви за нея, а тя нещо особено за него. " С две думи сме много скучни ", споделя през смях Радост.

В момента Георги Костадинов играе за Арсенал (Тула), а Радост следва Екоикономика в УНСС. Тя е и второто ни доказателство, че.
 Играч и половина: Ромина Андонова-Тасевска, Дарко Тасевски и какво е да бъдеш брачна половинка на футболист
Играч и половина: Ромина Андонова-Тасевска

Съпругата на Дарко Тасевски за живота в три страни, натоварения график и развъждането на три деца

обича да спортува, а футболът ѝ е драговолно. Ако беше футболист, щеше да е нападател, тъй като и в живота работи като подобен - атакува задачите си без боязън и с огромна доза хъс. Успехите отдава на постоянството си, тъй като точно то прави разликата сред положителните играчи.

Но както знаем, спортът освен дава, само че може и да взема. В началото на връзката си с Георги тя е считала, че по-скоро взема - тъй като е трябвало да прави взаимни отстъпки с мястото, където живее, с кариерата и с персоналното време. От дистанцията на времето обаче истината в този момент е напълно друга.
 Снимка 522460

" Всеки един от тези взаимни отстъпки ни оказа помощ да израснем като двойка и мога самоуверено да настоявам, че за четири години преминахме през толкоз доста премеждия и инциденти, каквито не знам дали в България бихме срещнали и цялостен живот. "
 Снимка 522513 ГЕОРГИ КОСТАДИНОВ Настоящ тим: Арсенал (Тула) Сменени тимове: 6 Позиция: халф Мачове: 215 Голове: 22 Асистенции: 11 Трофеи: 4 Най-много голове за сезон: 5 Стиска палци за: България
Днес времето, когато Радост показва България на състезанието Мис Вселена 2015, и дейните ѝ години на модел са към този момент минало. Но пък новото ѝ занятие на инфлуенсър е тъкмо в крайник с сегашното. Да, изцяло наясно е, че и самата думата, и специалността на инфлуенсър са към момента отрицателно одобрявани от обществото.

" Най-лошото на това, което върша, е преднамереността на хората и отрицателното им мнение за огромна част от сътрудниците. Както във всяка една сфера - всички сме разнообразни. "

Но тя се гордее, тъй като по един или различен метод, е в интерес на почитателите си. " Когато хората ми пишат, че съм им помогнала с избран проблем, се усещам задоволена от работата си. Вярвам, че в това е и смисълът - да влияем положително. "

Инфлуенсърството надалеч не е единствената топка в ръцете на Радост. Типично по женски, тя може да поема по 10 уговорката едновременно. Затова не се изненадваме, когато ни споделя, че се занимава и с микроблейдинг. В тази област упоритостта ѝ се простира до личен бранд, само че мечтат ѝ е екологията.

И въпреки всичко, в всекидневието си тя има и лист с цели, които се стреми да извършва всеки ден. Сред тях са да чете или слуша аудио книга - най-малко 30 минути, да прави 10 хиляди крачки, да тренира и, несъмнено, да прекарва пълноценно времето си с Георги.

Радост не е от хората, които се лишават от храна в името на съвършеното тяло, тъй като за нея такова не съществува. " Всички изглеждаме добре, единствено в случай че се усещаме добре. " Но физическата интензивност е значима, като избира груповите занимания - xbody, пилатес, йога. По време на пандемията тренира в домашни условия, а Георги не пропуща да я предизвиква.
 Снимка 522453

" Смятам, че се оправям добре, а с цялата информация, която ни залива от интернет, постоянно има подобаващи видеа или проведени онлайн тренировки. Създадох и група във Фейсбук, в която дружно с мои почитатели и другари да изпълняваме 30 дневни провокации. Така тласъкът е още по-голям. "

За да затвърдим тезата, че, пускаме извеждащо подаване към Радост, като я питаме с кои футболни термини би описала връзката си с Георги. А тя, като истински нападател, ни нападна с висока топка , тъй като постоянно двамата летят щастливи из облаците и всичко останало остава под тях.

С двойно подаване разчитат един на различен за поддръжка, обич и доверие. И като всеки изпечен голаджия, приключва с хеттрик , тъй като постоянно са трима - Радост, Георги и кучето им Джой.
 Снимка 522459

Как се чувствате, до момента в който Георги играе?

Знаете ли, преди се любувах на футбола доста повече. Израснала съм в момчешка среда и вместо с кукли сме си играли с топка. Ритахме по през целия ден и родителите не можеха да ни приберат.

Това се придвижи и в юношеските ми години. Играех футбол с момчетата в гимназията. Ходехме на мачове и бяхме агитка. Но в този момент единственото, за което мисля, когато виждам мач с клубния му тим или с националния, е той да излезе от мача здрав. Нищо друго не е по-важно!

А гледате ли мачове дружно?

Да, от време на време, само че по-скоро аз виждам, когато той играе. Защото в случай че трябваше да виждам всички мачове, които той следи, нямаше да ми стига времето за нищо друго.

Какво не знаят хората за Георги?

Той е доста образован човек, който с помощта на наставленията на положителното си семейство, е учтив да цени образованието и развиването си като персона отвън футбола. Притежава извънредно мощно развито възприятие за правдивост и има доста нежна и ранима душа. Емоционален е и мъчно позволява хората до себе си. Затова малко от тях го познават същински. Но за мен това са най-силните му качества, които ме накараха да го обикна на мига.
 Снимка 522456

Какво ви дава и какво ви взема спортът?

За нас няма събота или неделя - тогава са мачовете. Няма и петък вечер. Знам, че някои хора биха си споделили: " Какво пък толкоз? " Но повярвайте, първата година се опитваш да свикнеш и да гледаш положително на нещата, след което обаче осъзнаваш, че това е ситуацията, и от ден на ден стартира да ти липсва да излезеш с другарка, да си говорите на български или да видиш фамилията си, да те прегърне майка ти или просто да си у дома.

Хората в чужбина знаят какво е.

Не е елементарно да живееш и в куфар. Случвало се е да нямам време да си извадя багажа и да отпътувам още веднъж. За една жена, която обича и цени домашния уют, това въздейства извънредно отрицателно.

Разбира се, кариерата на Георги дава доста. На първо място ни дава финансово успокоение, че ще можем да се грижим за децата си един ден или да помогнем на околните си, в случай че се наложи.

Дава ни и доста страсти - пътуваме и живеем в чужбина, където се срещаме с нови култури, места и хора. Искрено признавам, че не мога да се оплача от нищо, което спортът взема, тъй като ние сме се научили да го компенсираме и да се оправяме, тъй като сме дружно и се поддържаме. Накрая нищо друго, друго от това, няма значение.
 Снимка 522452

Заради уговорките на Георги сте живели в Израел, а в този момент в Русия. Къде е по-лесно?

Няма елементарно. В чужбина на всички места е мъчно, тъй като не е " у дома ". И доста като нас, привързани към България, мъчно биха нарекли друго място дом.

Ако би трябвало да посоча позитивите на двете страни, то в Израел бих споделила, че топлото време е доста прелестно - да вървиш на плаж всеки ден не е зле, само че пък културата е радикално друга.

Докато в Русия хората са с непосредствен до нашия нрав, само че пък на -20 градуса през март си е прекарване. И в двете страни ни беше добре, само че повече свикнахме в Русия - три години са си много време.

А пречи ли кариерата му на взаимния ви живот?

Георги е огромен образец и тласък за мен. Успехите му в професионален проект ме въодушевяват да работя всеки ден и да надграждам себе си. Не единствено не ни пречат, само че и ни оказват помощ. А и двамата доста се поддържаме в това, което вършим.
 Снимка 522458

Кой беше най-трудният миг за Георги (в професионален план), в който направихте всичко допустимо, с цел да му дадете поддръжката си?

Преместването ни в Русия и първичните му старания да се потвърди в тима. В Израел нещата станаха много по-плавно, до момента в който в Русия беше много мъчно първоначално.

Смятам, че всяка жена има шесто възприятие, с което усеща по кое време би трябвало да отстъпва и да прави взаимни отстъпки за индивида, който обича. Ако го обича същински.

Подкрепата обаче постоянно е била взаимна. Въпреки че от време на време везните са се накланяли в едната посока, в никакъв случай не се е налагало единствено единият от нас да се грижи за спокойствието на другия.

Грим:

Статистика за Георги Костадинов:
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР