Игра на доверие на режисьора Мартин Макариев вече втора седмица

...
Игра на доверие на режисьора Мартин Макариев вече втора седмица
Коментари Харесай

"Игра на доверие" е най-гледаният български филм за втори пореден уикенд

Игра на доверие " на режисьора Мартин Макариев към този момент втора седмица е най-гледаният български филм. Продукцията е неоспорим любимец измежду родните заглавия и досега е събрала над 15 000 фенове в киносалоните в цялата страна. Преди нея, на върха на боксофиса за уикенда, се подреждат хитовият блокбъстър от Вселената на Marvel и анимационният " Приключението на мумиите ".

от живота на актрисата Яна Маринова и повдига тематиката за психическото и физическото принуждение, постоянно скрити зад маската на положителните планове. В основните функции са самата Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, София Ласкин, Владимир Зомбори, Пламен Манасиев и Александър Димов.

През март екипът на кино лентата потегля на турне из Европа. Първите дати на премиерните прожекции в чужбина са във Англия - 11.03 в Саутхемптън и 12.03 в Лондон.

От началото на годината няколко български кино лентата потеглиха по кината. Сред тях са " Януари " на Андрей Паунов, " Шекспир като улично куче " на Валери Йорданов и " Смирен " на Светослав Драганов. Премиерата на " Игра на доверие " беше на 17 февруари. Скоро по кината ще могат да бъдат видени още " Български транспортен съд потъва в бурно море " на Петринел Гочев и " Чалга " на Мариан Вълев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР