Игор Волобуев, вицепрезидент на руската Газпромбанк, напусна Русия в посока

...
Игор Волобуев, вицепрезидент на руската Газпромбанк, напусна Русия в посока
Коментари Харесай

Вицепрезидентът на Газпромбанк: В Украйна съм. Искам да се измия от руското си минало

Игор Волобуев, вицепрезидент на съветската " Газпромбанк ", напусна Русия в посока Украйна и се причисли към редиците на украинската защита, съобщи " Укринформ ", цитирайки изявление на The Insider с банкера, качено и в YouTube.

" Дойдох да се боря с оръжие в ръцете за своята татковина. Важна са за мен Ахтирка (град в Сумска област - бел. ред.) и Украйна. Посещението ми е като смирение, желая да се измия от съветското си минало. Искам да остана в Украйна до успеха ", упорства Волобуев.



Той изяснява, че татко му е прекарал един месец в Ахтирка в студено мазе по време на нашествието. Волобуев отбелязва също, че от 2004 година е желал да се върне в Украйна, само че по-рано не е могъл да направи това по фамилни аргументи.

" Това (руската инвазия) е интернационално закононарушение от страна на Путин, съветските управляващи и съветския народ. Защото тук не Путин убива украинци, не Путин краде тоалетни чинии, не Путин изнасилва дами. Това е съветският народ ", посочи той.

Волобуев разяснява и гибелта на някогашния вицепрезидент на " Газпромбанк " Владислав Аваев и фамилията му. Руските медии оповестиха, че топ мениджърът е умъртвил жена си и детето си, а по-късно се е самоубил. Волобуев не има вяра в тази версия и счита случилото се за инсценирано самоубийство.

На 18 април някогашният вицепрезидент на " Газпромбанк " Владислав Аваев, брачната половинка му и малолетната му щерка бяха открити мъртви в Москва.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР