Идва пролетта, а с нея по-силна енергия, радост от живота

...
Идва пролетта, а с нея по-силна енергия, радост от живота
Коментари Харесай

Тези три зодии ще имат най-голям успех в любовта през пролетта

Идва пролетта, а с нея по-силна сила, наслада от живота и предпочитание да срещнем някого, с който ще тръгнем към нови завършения.

Тази пролет тези три зодии имат максимален късмет да срещнат любовта – вашата прелест пораства!

Човек с подобен страховит характер има късмет да издържи по отношение на някой, който може да работи с сензитивност – това споделят звездите в хороскопа за тези зодиакални знаци.

1. Овен

Истинска убеденост ще искри от вас, когато става въпрос да се отдадете на любовния си живот тази пролет. Дори в случай че това няма да е връзка за цялостен живот. Също по този начин няма да ви липсват благоприятни условия за флирт! Ще се пръснете от съблазън и ще притегляте противоположния пол. Направете най-хубавото от това – бъдете измежду хората, дано ви намерят. И изберете този, който го заслужава.

Зодия Овен са хора, които не се опасяват от провокации. Планетата на Овен е Марс – името идва от римския господ на войната. Символизира битката, експанзията, само че също по този начин волята за деяние и силата на волята.

2. Везни

Обикновено не сте на върха на класациите за забележимост, само че този път, тази пролет, вие сте късметлиите, или по-скоро звездите ви се усмихват. Изведнъж някой ще открие, че под тази срамежлива осанка се крие доста забавен, гальовен и изобретателен човек. Този човек ще е подобен, с който ще можете да крадете моменти и да го вършиме с огромна прелест. Имате късмет за същинска обич!

Хората под зодия Везни най-вече ценят хармонията, чувствителни са към хубостта и заобикалят спорове. От една страна, Везните обичат да се люлеят в облаците, въпреки това, те се пробват да мислят, че управляват обстановката. Поради обстоятелството, че е безконфликтна и отворена към другите, е мъчно да не харесате човек под този знак.

3. Скорпион

Сърцето ви може да е малко вкостеняло след зимата, хуморът ви не е от най-голям клас, само че има благополучен завършек на хоризонта. С по-топлите слънчеви лъчи ще цъфнете и ще се окаже, че някой към този момент няма да може да откъсне очи от вас. Нещо повече, това ще бъде извънредно забавен човек. Прогнозата й като дълготраен сътрудник също е много добра. Не се опасявайте, можете да влезете в него!

Скорпионът е пореден в дейностите – всичко, което реши, довежда до края. Стремейки се да осъществя проектите си, той от време на време не помни да живее тук и в този момент, черпейки от сегашния миг. Зодия Скорпион постоянно гледа позитивно към бъдещето. Той е подготвен да си сложи нови провокации, упорит е, харесва властта и парите. Понякога обаче е мнителен и недоверчив – има потребност от време, с цел да пусне някого в „ своя свят “.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР