Идва пролетта, а отслабването освен естестическо е и важно за

...
Идва пролетта, а отслабването освен естестическо е и важно за
Коментари Харесай

Как се губи тегло в център за отслабване?

Идва пролетта, а отслабването с изключение на естестическо е и значимо за здравето ни. Вижте по какъв начин група хора отиват на особено място и дружно с разходки, хубава храна, извършения и доста положително въодушевление губят килограми здравословно.

Тук денят стартира в 8 - със скромна закуска - смути или дребна овесена палачинка или пък пълнозърнеста бисквитка. Малките количества храна хората в дебелариума компенсират с другарство. Съмишленици, които имат една и съща цел - да отслабнат и да влязат във форма.

Минималният престой в центъра за намаляване е най-малко 2 седмици - с доста придвижване - гимнастика, танци, разходки измежду природата и малко храна. Веднъж усетили резултата, някои идват по няколко пъти годишно.

Николай Николов, гр. Сливен: 2015 година бях 146 кг, което доста ме тормози. Започнах да съблюдавам режим - малко храна и спорт, и за 2 години смъкнах 51 кг. Първото ми идване тук беше за 10 дни, за които съумях да смъква 9 кг, след това за 14 дни - също 9. Сега освен това ми идване е със 6.700 кг резултат.Райка Стоименова, гр. София: Проблемът с килограмите стартира от преди 5 години, когато качих малко повече килограми и от този момент пристигам в центъра, като всякога когато дойда,свалям към 8-10% от тежестта си. Този път дотук съм свалила 7 кг.Ивайло Маринов, шеф на център за намаляване: Нашият режим е на 5-кратно хранене. 5 пъти се приема храна, само че тя е малко количество. Идеята е през 3 до 4 часа да се приема храна. Тя е деликатно подбрана, калориите са изчислени. Това е главното. Имате хипокалориен режим, хранене на постоянно, с цел да се поддържа обмяната на веществата. Това е един от триковете.Райка Стоименова, гр. София: От цялата стратегия доста ми харесва, че всичко е уравновесено, т.е. има гимнастики, разходки има вечер хора, само че всичко е по този начин добре уравновесено, че на другия ден, когато станеш сутринта не си с мускулна тресчица, тъй че да не можеш да продължиш, ами продължаваш и всичко е дозирано, имаш леко обтягане, обаче не е мускулна тресчица.Соня Филипова, гр. Солун: Тук се стягаш, това у дома в никакъв случай не може да стане, да имаш 2 часа гимнастика, да вървиш 8-10 км,една доста приятна част са хората след вечеря. Това у дома не може да стане. Няма по какъв начин. Трябва доста да се организираш, да си свободен. Тук човек се откъсва от всекидневието.Ивайло Маринов, шеф на център за намаляване: Усилията би трябвало да се поставят както тук, по този начин и в къщи, откакто се приберат. Много е значимо какъв хранителен режим ще извършват и какви ще са двигателните привички. Ние можем да помогнем като експерти, да мотивираме, да създадем условия за осъществяване на тази стратегия, да заведем коня до водата, само че не и да пие от нея.
Специалистите предизвестяват за главната неточност на хората, които идват в центъра за намаляване.Това са свръх упованията, които имат - за малко време, единствено за две седмици да реализират светкавични резултати. Това обаче нито е допустимо, нито здравословно.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР