Идва ми малко в повече, не приемам с ръкопляскане да

...
Идва ми малко в повече, не приемам с ръкопляскане да
Коментари Харесай

Марешки: Нека да се помолим да изпратят 1 млн. американски туристи в България

Идва ми малко допълнително, не одобрявам с ръкопляскане да изпращаме човек. Считам, че това би трябвало да стане тихомълком в черква, а не с овации. Никъде не съм чул за такова нещо. Това сподели зам.-председателят на Народното събрание Веселин Марешки по БТВ.
Нека да няма забравени медици и служители на реда. Някои от ограниченията можеха да не се предприемат-ходенето в паркове и градини. Заради няколко неспазващи разпоредбите, бяха осъдени всички. Отварянето на предприятията, които не слагат под риск живота, би трябвало да станат оптимално бързо. Ние сме на един пасажер разстояние от нов пламък. Тежко ще е, в случай че туристическия бизнес не потръгне.

Екстравагантно ми звучеше, че до момента някои викаха против Русия, а в този момент противоположното. Българите няма да спасят туризма. Ние виждаме спасението в стопанската система на България в една американска инвазия в България. Нека да се помолим да изпратят 1 млн. американски туристи. Щом се молим руснаците да идват, дано да се помолим и американците да дойдат.

Един мой фитнес ще се възползва от мярката 60 на 40. Повече се почитам като предприемач. Преди всичко съм предприемач, а по волята на гласоподавателите съм зам.-председател на Народното събрание. Субсидията на партиите би трябвало да бъдат спрени.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР