Идва ли краят на човечеството? Ще се превърнели красивата ни

...
Идва ли краят на човечеството? Ще се превърнели красивата ни
Коментари Харесай

Нибиру може да унищожи Земята, както е направила с Марс. Краят идва този август

Идва ли краят на човечеството? Ще се превърнели красивата ни планета в мъртва пустиня като Марс? Според група фенове на тайните теории, наричащи се "Знаещите истината за Нибиру ", отговорът е "ДА ".

Геологическата работа на Съединени американски щати има информация за наближаващ апокалипсис, само че всичко е засекретено, с цел да не се провокира суматоха измежду популацията, пишат някои медии, базирайки се на свои секрети източници от НАСА.

Не са малцина откривателите, които настояват, че планетата Нибиру, известна още като "Планета Х ", има толкоз мощно магнитно поле, че то въздейства на наклона на Слънцето. Според тях мистериозната планета към този момент е унищожила живота на Марс, а в този момент се е запътила и към Земята. Те настояват, че Нибиру се намира на рекордно близко разстояние от нас и това към този момент се усеща.

Именно с приближаването ѝ, тези тайни теоритици изясняват последните катаклизми, обхванали разнообразни региони на планетата. Влияние оказва гравитационното поле на Нибиру. Затова и учени предизвестяват за идния завършек на света.

Сред поддръжниците на теорията, че Нибиру ще заличи живота на Земята, както се е случило на Марс, е и именитият сръбски астроном Милорад Б. Протич.

В неотдавна открити негови персонални мемоари, Протич твърди, че Червената планета е бил дом на големи океани, езера и реки преди четири хилядолетия, само че точно въздействието на Нибиру е трансформирало алената планета в безплодна пустиня.

Протич даже загатва, че същата орис може да споходи и нашата планета, когато Нибиру приближи.

В записките си Протич изобразява Нибиру като звезда от вида кафяво джудже, към която обикалят голям брой спътници в 3600-годишна елиптична орбита.

Въпреки че астрономът прекарва години в проучването на Нибиру, той в никакъв случай не признава обществено, че това рисково небесно тяло може да се крие в самия завършек на нашата слънчева система.

Сръбският астроном, който умря на 29 октомври 2001 г, твърдо вярвал, че точно мистериозната планета е виновна за унищожаването на живота на Марс.

Един от някогашните сътрудници на Геоложката работа на Съединени американски щати - Итън Трубридж пък твърди, че Нибиру се е доближила към Земята към този момент на сериозна отдалеченост, по тази причина и може да се чакат всевъзможни негативни последствия. Той предизвестява за великански разломи и пукнатини в земната кора, както и за изригването на вулкани.

Трубридж твърди, че Геоложката работа на Съединени американски щати е доста добре осведомена за всичко това, само че цялата информация за наближаващия апокалипсис е засекретена, за да не се всява суматоха измежду популацията.

Според други поддръжници на теорията за Нибиру, НАСА е в центъра на световен скрит план на елита, който цели да скрие истината от обществото, до момента в който те търсят леговище в секрети подземни бункери.

Към всички тези страхове и известия за приближаващия край се прибавят и изявления на уфолози в интернет, които настояват, че извънземните на Земята знаят за идния конфликт и заради тази причина са почнали под паника да напущат планетата ни.



Митът за Нибиру излезе нескрито през 1976 година, когато писателката Захария Стичин разгласи, че две антични близкоизточни култури — тази на Вавилон и шумерската, описват за гигантска планета, наречена Нибиру, която обикаля Слънцето.

Според теорията за Нибиру или Планетата Х, че в пространството край ръба на нашата система се крие друга мини слънчева система, състояща се от слънце, планети и луни и една от тези планети е точно тайнствената планета, която ще донесе крах на Земята, по този начин като е затрила живота на Марс.

Според вярващите, планетата ще накара полюсите да се преобърнат, което на собствен ред ще провокира мощни трусове и мощни вулканични изригвания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР