Идва и вашето време, в което ще бъдете щастливи. Ще

...
Идва и вашето време, в което ще бъдете щастливи. Ще
Коментари Харесай

4-те зодии, които ще намерят своята половинка през 2018 г.

Идва и вашето време, в което ще бъдете щастливи. Ще намерите своята половинка, която ще ви дава всичко, от което имате потребност. И ще остане с вас до края на живота ви. Какво по-хубаво от това? Ето кои са зодиите, които могат да се надяват на нова, същинска и мощна обич през 2018 година

Овен
Ще бъдете доста щастливи през идната година. Много персонални проекти ще се задействат и ще намерят своя сполучлив край през 2018 година Най-голяма наслада ще ви донесе това, че най-сетне ще откриете своята сродна душа. И няма да е изненада за вас, че ще е човек, който към този момент познавате, само че в никакъв случай не сте имали по-лични връзки. Ще се изненадате обаче какъв брой общи фантазии за бъдещето имате и по какъв начин може да пламне искрата от едно кафе и разходка след работа. Очаквайте позвъняване от остарял прочут, който ще се появи още веднъж в живота ви още през февруари. Ще бъде шеметна връзка, която ще ви донесе доста топлота.

Лъв
Никога не сте били от хората, за които щастието идва като подарък. И доста мъчно ще откриете човек, който да ви схваща изцяло и да споделя самотата ви. Истината е, че сложните неща от време на време се сервират като подарък от ориста. Такъв подарък ще получите още напролет. Ще бъде същинско знамение по какъв начин сърцето ви още веднъж ще затрепти за нови прекарвания и нова обич. Запознанството ще стане извънредно непринудено, на пътешестване, във трен или рейс. Ще бъде сантиментално, тъкмо като по филмите и ще видите какъв брой доста обич ви чака. Истинската връзка, която ще промени в живота ви, идва скоро...

Дева
Любовта от време на време идва в живота ни и ни обърква с това, че е същинската, а в действителност не е. В момента може и да се намирате във връзка, само че сърцето ви подсказва, че това няма да е индивидът, с който ще прекарате остатъка от живота си. И въпреки всичко това въобще не би трябвало да ви тревожи, тъй като още през март 2018 година като ярък безоблачен лъв, в живота ви ще се появи човек, който ще преобърне визиите ви за същинска връзка. Ще е вълнуваща, само че и спокойна, ще липсват дразгите и ще има доста обич, съгласие и завършения. Ще се " родите " в тази нова връзка и ще поемете глътка пресен въздух, който ще ви даде сили и мотивация в живота.

Козирог
Не бъдете доста строги към себе си. Провалите в любовта не всеки път зависят от нас. През лятото на 2018 година ще срещнете човек, който ще влезе доста уверено в живота ви. Няма да имате и момент покой от благополучие. Нещата ще стартират да се случват доста бързо и връзката ви ще напредне за нула време. До края на 2019 година може да очаквате да създадете семейство. Щастието пътува към вас, единствено имайте самообладание да го изчакате.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР