Идрис Елба и филмът с негово участие „Денят на бастилията“

...
Идрис Елба и филмът с негово участие „Денят на бастилията“
Коментари Харесай

Идрис Елба открива лятното кино в Бургас

Идрис Елба и филмът с негово присъединяване „ Денят на бастилията “ ще дадат старт на лятното кино в Бургас от 20 ч. довечера. Входът към прожекциите е изцяло безвъзмезден, а най-големият екран навън у нас (с повърхност от над 100 квадратни метра) ще забавлява феновете на седмото изкуство в морския град в продължение на шест следващи уикенда.

„ Възвишение “, „ Легенда “, „ Кецове “, „ Дом Хемингуей “, „ Стъпки в пясъка “ и „ Хрониките на Ридик “ са единствено част от заглавията, които ще бъдат излъчени на лятното кино. Всяка от прожекциите ще посреща запалянковците с 300 седящи места.

До отварянето на лятното кино се стигна, откакто в продължение на повече от месец жителите на Бургас и района имаха опция да гласоподават и изберат публичната акция, която да бъде осъществена в града. Това бяха създаване на мобилна обсерватория в Морската градина, лятно кино в Морската градина или плажен състезателен комплекс на Централния плаж. В изгода на филмовото показване под намерено небе гласоподаваха най-вече – 44% от хората.

Кампанията е подкрепена и от известния бургазлия – артиста Димитър Рачков, който взе участие в клиповете на самодейността за обществени летни прекарвания.

Преди всяка прожекция феновете ще могат да вземат участие в интерактивна игра, в която през своите смарт устройства ще дават отговор на въпроси, свързани с идния филм. Наградите в късите куизове с кино въпроси ще бъдат безвъзмездни пуканки и колекционерски кенове „ Бургаско “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР