Идолът на младото поколение Криско е гост в предаването Извън

...
Идолът на младото поколение Криско е гост в предаването Извън
Коментари Харесай

Криско е гост в Извън играта този уикенд

Идолът на младото потомство Криско е посетител в предаването „ Извън играта " този уикенд. Зрителите ще могат да видят диалога на Люба Пашова с него в събота ( 21 април) от 18:30 часа по БНТ1.


Водещата Люба Пашова резервира в загадка отговора на въпроса дали Кристиан Талев, както е същинското име на рап-звездата, е родственик на известния български публицист Димитър Талев, само че споделя, че е прелестно сюрпризирана от неговите разсъждения за любовта, другарството и измяната.

В студиото на „ Извън играта “ известният музикант и сполучлив предприемач споделя с изключително топлина за положителния образец на своите родители и признава, че се усеща подготвен за брак и задоволително зрял да стане татко. Зрителите ще чуят неговата версия на легендата за „ откраднатата булка “ и ще схванат какво може да накара Криско да заплаче.

„ Когато затворя вратата за някого, тя в никакъв случай повече не се отваря “ – безапелационен е гостът в „ Извън играта “.

Криско споделя, че мъчно позволява някого покрай себе си, само че постоянно се обкръжава единствено с правилни другари.
Гледайте предаването „ Извън играта “ в събота от 18:30 часа по БНТ1 и от 22:00 часа по Българска национална телевизия HD!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР