Идеята зад тези въпроси е да препрограмираме мозъка си, за

...
Идеята зад тези въпроси е да препрограмираме мозъка си, за
Коментари Харесай

10 въпроса, с които трябва да се събуждате всяка сутрин

Идеята зад тези въпроси е да препрограмираме мозъка си, с цел да развием позитивен и самодеен метод към живота.

1. Какво мога да направя през днешния ден, което ще ми помогне да бъда себе си?

Ако живеем живота си като себе си, оставаме правилни на главните си полезности и вярвания. Живеем живота тъкмо както желаеме.

2. Как мога да увелича наличието си и да пребивавам в сегашното?

Осъзнатостта ни дава силата да живеем в сегашното. Ако живеем в непрекъснат боязън от бъдещето или в съжаления за предишното, ще пропуснем това прелестно знамение – животът.

3. Какво и по какъв начин мога да направя по-добре през днешния ден от през вчерашния ден?

Само тъй като живеете в сегашното, не значи, че би трябвало да забравите за предишните си дейности. Трябва да поемем цялостната отговорност за дейностите си. И в случай че не сме удовлетворени от някои от нашите дейности или решения, не би трябвало да се стопираме на това по какъв начин сме позволили това да се случи, а да измислим проект по какъв начин да го изправим.
8 неща, които би трябвало да извършите до 8 сутринта
Всеки желае да се усеща добре заран и да има пълностоен ден. Има няколко 8 неща, с които можете да го извършите, изключително в случай че ги свърш...
Прочети повече
4. Каква стойност импортирам в работата си?

Това е трик въпрос. Всички би трябвало да вървим на работа за храна. Но от време на време би трябвало да вършим това, което не ни харесва. Ако работата ви не ви доставя никакво наслаждение и ходите само поради парите, тогава непрекъснато ще бъдете преследвани от възприятие на безсилие и незадоволеност.

5. Какво ме прави благополучен?

Кога за финален път мислехте за своето благополучие? Винаги ли поставяте другите хора преди всичко? Да бъдеш съчувствен и грижлив човек е страхотна линия на характера, само че нищо не може да се налее от празна чаша.

6. Как ще се грижа за себе си през днешния ден?
Какво е сънна инерция? Случвало ли ви се е да се разсъните кисели и изморени?
Чувството на изнемощялост и неприятното въодушевление при пробуждане са постоянно срещани при хора, страдащи от инерция на съня. Това е положението п...
Прочети повече
Как можете да се грижите за себе си през днешния ден? Използвайте утринното време, с цел да извършите график, който включва мечтаните действия, даже в случай че това значи да се откажете от някои домашен отговорности, които могат да изчакат малко.

7. Какво би трябвало да трансформира?

Всички имаме привички и държание, от които би трябвало да се отървем и разбираме това. Ако смятате, че животът ви ще бъде доста по-щастлив без токсични привички, запишете ги заран на лист хартия и го дръжте пред очите през целия ден.

8. Как мога да изразя любовта си към хората в живота си?

Страхотен метод да покажете на обичания си човек, че го обичате, е да отделите време за него. Но не се ограничавайте единствено с това
Не правете това незабавно откакто се разсъните. 4 неприятни навика
Всеки от нас има собствен утринен обред. Някои хора избират да прекарват сутринта постепенно и деликатно, тъй че стават по-рано. Последн...
Прочети повече
9. Как мога да посрещна главните си потребности?

В сложни моменти всички можем да се объркаме и да забравим за смисъла на живота си. Основното нещо е постоянно да не забравяте да обръщате внимание на всички преимущества, които към този момент имате, и да се запитате какво можете да извършите, с цел да гарантирате, че тези преимущества няма да изчезнат на никое място.

10. Какво завещание ще оставя след себе си?

Малко хора си задават този въпрос, само че всеки от нас би трябвало да мисли за такива неща. Крайният резултат от нашето битие би трябвало да бъде освен това от просто задраскване на детайли от нашия лист с персонални и професионални задания.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР