Идеята за това, че COVID-19 е причинен от разпространението на

...
Идеята за това, че COVID-19 е причинен от разпространението на
Коментари Харесай

Учени: Конспирацията 5G-коронавирус e „пълна глупост“

Идеята за това, че COVID-19 е породен от разпространяването на сигналите от 5G мрежата е цялостна нелепост. Редица доктори и учени по света считат, че болестта е в резултат на вирус – нещо тотално друго от сигналите на мобилните телефони

Това счита доцентът по клетъчна микробиология Саймън Кларк от Университета в Рединг.
„ Хуауей “ ще взе участие в 5G мрежите на Англия, само че с ограничавания Обединеното кралство разреши на китайския софтуерен колос да продлъжи присъединяване си в последното потомство мобилни мрежи
Той се причислява към част от специалистите, които през последните седмици изясняват, че сред разпространяването на ковид и последното потомство мобилни мрежи 5G няма никаква връзка, отричайки всеобщата интрига.

Експертите са на мнение, че е невероятно телефонните кули или самите устройства да имат някакво взаимоотношение със болестта, написа „ Индипендънт “.

„ Няма издържано научно доказателство, което да обвърже представянето на 5G мрежите с световната пандемия “, безапелационен е професорът по микробна патогенеза (microbial pathogenesis) Брендан Рен.
Броят на жертвите от COVID-19 в Европа още веднъж потегли нагоре Италия оповестява за 636 умряли за последните 24 часа
По думите му това е както физическа, по този начин и биологическа неспособност.

Други специалисти означават, че мобилните мрежи са съществена част що се отнася до съгласуване на отговорите по отношение на пандемията. Освен това смятат, че теорията на конспирацията в действителност може да навреди на битката против заболяването.
Франция стартира лекуване на заболели от COVID-19 с плазма от вирусоносители Пикът на заболяването в страната следва
Адам тънък от Университета в Бристол акцентира, че епидемията се дължи на вирус, излъчен от човек на човек.

„ Знаем, че това е несъмнено. Дори разполагаме с вируса в нашата лаборатория, взет е от инфектиран пациент “, добавя той.

Според него вирусите и електромагнитните талази, посредством които мобилните телефони одобряват и предават сигнал, са разнообразни неща.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 581 4 23 42 Света 1 434 823 3 904 82 155 302 465 Заразени* Нови Починали България 581 4 23 Света 1 434 823 3 904 82 155
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР