Идеята за късометражния ми филм, който носи заглавието Alkebu-Lan“ -

...
Идеята за късометражния ми филм, който носи заглавието Alkebu-Lan“ -
Коментари Харесай

Рапърът Bobo с нов албум в стил афровижън

Идеята за късометражния ми филм, който носи заглавието „ Alkebu-Lan “ - античното име на Африка, и преплита в сюжета си песни от новия ми албум, беше на режисьора Димитрис Георгиев. Снимането му продължи една година. Организацията беше доста сложна. Най-голямото предизвикателство беше да вляза в ролята на артист.

Това описа пред Euronews Bulgaria рапърът Бобо.

Относно втория си независим албум, по който Бобо работи с един от най-големите нигерийски продуценти – Cracker Mallo, който е взел участие и в част от саундтрака на “Черната пантера 2 ", рап изпълнителят показа: " Той работи по целия ми албум. „ Alkebu-Lan “ включва колаборации с известния македонски рапър Марко Маринкович – Slatkaristika, младата джаз певица Мирослава Тодорова, която доби известност след присъединяване си в Х Фактор, както и артистите Jahmmi и Sahib ".

Относно стила на албума, който е афровижън, българинът с нигерйски корени съобщи: " Много ми харесва този жанр. В момента е много настоящ. За мен беше огромно наслаждение да създадем песните по него ".

" Представям си тази година по-смирена и просто да съм по-умерен в метода си на живот. Да не се нервирам за нелепости и да върша музика ", приключи композиторът и рап реализатор.

Вижте цялото изявление във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР