Идеята на ПП е да бъде отменена дефиницията за нетрадиционна

...
Идеята на ПП е да бъде отменена дефиницията за нетрадиционна
Коментари Харесай

Oпасен процес към фашизма в България. ПП внася промени срещу ан...

Идеята на Политическа партия е да бъде анулирана дефиницията за " нетрадиционна полова ориентировка ", която беше призната от Народното събрание при започване на месеца с гласовете на депутатите от " Възраждане ", " ИТН ", Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и ГЕРБ-СДС.

Според " Продължаваме промяната " с тези промени е почнал " рисков развой към фашизма в България " и поправките се борят с фиктивен проблем.

 

" Пропаганда в българското учебно заведение няма. Тя беше неразрешена със закон и до момента. Всяко наличие, което стига до учениците, всеки учебник, всяко пособие или образователна стратегия минава през утвърждение на Министерството на образованието и науката ", се споделя още в позицията на " Продължаваме промяната " и  допълват:

 

", на следващия ден може да са актьори поради функциите им, или публицисти поради това, че показват мнение, хора с небългарски имена или други религии ".

 

" Едва ли има смисъл да се вършим, че не разбираме защо става дума. Законопроектът за санкции против учителите, този за задграничните сътрудници и описите през днешния ден ясно демонстрират посоката. Системни старания за още едно остро разделяне на българското общество поради измислени закани. Скривайки по този метод доста по-големи и действителни проблеми, по които би трябвало да работим дружно от всички партии. За децата и младежите - битката с разпространяването на опиатите, експанзията и издевателството в учебно заведение ”, показват от партията.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР