Идеята на опозицията за провеждане на референдум във връзка с

...
Идеята на опозицията за провеждане на референдум във връзка с
Коментари Харесай

Ковачевски: Идеята за референдум е за вътрешнопартийна употреба на ВМРО-ДПМНЕ

Идеята на опозицията за осъществяване на референдум по отношение на френското предложение е за тяхна вътрешнопартийна приложимост, съобщи министър председателят на районен съд Македония Димитър Ковачевски. Според него, политиката, водена в отбрана на ползите на трети страни, е най-пагубното нещо, което може да се предложи на жителите.

„ Парламентът взе решение тази страна да продължи по своя път към своята европейска интеграция. В него участваха депутати от политическите партии, които съставляват необятен кръг от жителите в страната, без значение от тяхната политическа, етническа или верска принадлежност. Тази страна ще върви по пътя на европейската интеграция и каквото и да вършиме, няма да я накарате да се отклони наляво, а още по-малко надясно, на изток”, сподели Ковачевски в отговор на депутатско запитване.

Относно френското предложение той акцентира, че след приемането му е станало ясно, че страната ще организира първата междуправителствена конференция, че македонският език е част от преговорната рамка и че от това би трябвало да бъдат горди всички 68 депутати, които са подкрепили предлагането. Освен това са рухнали всички неистини, популяризирани от опозицията.

Премиерът съобщи, че депутатите от опозицията би трябвало да се срамят от дейностите си по време на пленарното съвещание, когато бяха гласувани заключенията за преговорната рамка с Европейски Съюз и че те постоянно бягат в основни моменти и не гласоподават за стратегически значими за страната въпроси, само че без значение от това Македония ще продължи по своя европейски път. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР