Идеята на Blagodaria.bg е да отмени работещия човек, всяка една

...
Идеята на Blagodaria.bg е да отмени работещия човек, всяка една
Коментари Харесай

Предприемач: Идеята ни оптимизира всички разходи в семейството

Идеята на Blagodaria.bg е да анулира работещия човек, всяка една стопанка в ежедневните отговорности – какво да сготви, по кое време да напазарува и в същото време да усъвършенства всички разноски в фамилията. Даваме опция на всеки да се храни здравословно, както той избира. Това сподели предприемачът Биляна Тодорова в предаването " Денят на фокус “ на " Фокус “ . Тя е основател на онлайн платформа за доставка на здравословно приготвена домашна храна, режимни хранения и покупки от магазина.

Тази услуга освобождава доста време, което може да бъде отдадено на фамилията, понижава режийните разноски и в същото време спомага за екологията и околната среда, защото по този метод се понижава разхищението на храна, изясни Биляна Тодорова.

Продуктите, с които работят, са качествени, а приготвянето – вярно. Това има голямо значение за преработката на храната от организма и здравословния резултат от нея. " При нас месото се подготвя на 16 часа постепенно готвене, което няма по какъв начин да се случи вкъщи “, даде образец тя.

Тодорова описа, че концепцията се е родила по време на COVID-19 пандемията, когато фамилният бизнес се преструктурира и се трансформира в онлайн платформа.

" И преди този момент работехме на този принцип с предварителни поръчки, което ни дава опция да усъвършенстваме цената. Получавайки поръчки авансово, ние нямаме брак. Когато нямаме брак, това са 30% по-малко от себестойността на продуктите. Практически ти можеш да дадеш хубава и качествена храна, сготвена постепенно и здравословно, на цена, която не може да си поръчаш по никакъв метод от който и да е ресторант и платформа за доставка, защото там цените са разнообразни “, изясни тя.

Паралелно с това основават и многообразие от режимни менюта за хора, хранещи се по характерен метод. Третата иновация на бизнесмените е опцията всеки човек самичък да сглоби менюто си като съставки и метод на подготвяне, по негов усет и показа.

Платформата е обвързана и с една добра идея – от всяко закупено ядене се отделят средства от цената му за Фондация " БлагоДарител “. Впоследствие се включват и корпоративни клиенти, които спомагат за огромни благотворителни дела. " Продължаваме да доставяме хиляди порции храна с помощта на това, че доста компании желаят да покажат на своите чиновници, че са част от нещо по-голямо, което има цел. Правейки това, резултатът от намаляването на изхвърлена храна е много важен “, сподели още Биляна Тодорова.

Това, което прави плана неповторим, по думите й, е оперативната успеваемост, която той има с помощта на всички пера, включени в него. " Това ни дава опция да пазарим на напълно разнообразни условия и надлежно крайната цена към клиента, плюс личната логистика, която имаме, става напълно допустима “, добави Тодорова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР