Идеята е недоволни от режима на Владимир Путин и особено

...
Идеята е недоволни от режима на Владимир Путин и особено
Коментари Харесай

ЦРУ обясни на руснаците на родния им език как да предават данни за режима на Путин

Идеята е недоволни от режима на Владимир Путин и изключително поради войната в Украйна руснаци да предават информация на Съединени американски щати, се споделя в материали, оповестени във вестник Washington Post и CNS, съобщи БГНЕС.

Изданието цитира представител на министерството, който споделя, че " загрижени руснаци се пробват да се свържат с Централно разузнавателно управление на САЩ ", чиито чиновници желаят " да обезпечат сигурен метод " за реализиране на връзката.

Инструкциите са оповестени в обществените мрежи, в това число в YouTube, Фейсбук и Instagram.



Централно разузнавателно управление на САЩ предлага при опит за свързване да се употребяват Tor, VPN мрежи и други способи. Специалистите на организацията чакат, че в този случай за съветските специфични служби ще бъде по-трудно да открият сходни контакти. В обявата се показва, че Централно разузнавателно управление на САЩ се надява по този метод " да вербува шпиони ".

Отбелязва се още, че от тези, които употребяват описаните способи за връзка с Централно разузнавателно управление на САЩ, се изисква да разкрият името си, страната на престояване и да обяснят " какъв достъп имат до информация, която съставлява интерес " за организацията.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР