Идеологът на Величие заяви още: Уникално решение от страна на

...
Идеологът на Величие заяви още: Уникално решение от страна на
Коментари Харесай

Ивелин Михайлов за комисията срещу него: Вярвам, че след това решение, България ще тръгне нагоре

Идеологът на Величие съобщи още: Уникално решение от страна на две партии, които се веселя, че най-сетне откриха съмишлие. По-скоро три - американският сътрудник полк. Николай Марков, бореца за независимост и излизане от НАТО господин Костадин Костадинов и назад хората, които са напълно на евроатлантическа позиция, " Продължаваме промяната ".

" Виждаме, че може партии, които са на напълно разнообразни позиции да бъдат обединени от нещо и това е Историческия парк и партия " Величие ". Радваме се, че реализираме обединителният резултат в България ", добави Михайлов в Благоевград.

На въпрос, обвързван с това дали се тормози, че ще бъде проверяван освен от ДАНС, Министерство на вътрешните работи и Национална агенция за приходите, само че и от парламентарна комисия, той отговори, че в действителност за него това е горделивост.

" Всяко нещо, което е неловко на властта, демонстрира, че е нещо вярно. Как да ме тормози? Аз се гордея. Рано или късно и аз, и вие ще си заминем от този свят, въпросът е да живеем почтено и да вършим нещата, в които имаме вяра. Щом едни хора, които аз считам за нарушители ме ревизират и споделят, че аз съм нещо противоположно на тях, то това е горделивост ", означи Михайлов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР