Идеологът на руската неоимперска идея Александър Дугин, смятан за гуру

...
Идеологът на руската неоимперска идея Александър Дугин, смятан за гуру
Коментари Харесай

Путиновият гуру Дугин: Хората да идат в селата, забрана на разводите, за хулещите царя – каторга до живот

Идеологът на съветската неоимперска концепция Александър Дугин, считан за гуру на съветския деспот Владимир Путин, излезе с програмно обръщение за това по какъв начин би трябвало да наподобява отсега нататък Русия: разселване на градовете, многодетни селски фамилии, възбрана на абортите и разводите, строги присъди – огън за блудничество, бесилка за кражба, доживотна каторга за неодобрение против царя.         

Пълният текст на посланието му:

За да решим демографския проблем на Русия с един удар, би трябвало просто от раз да преминем от Модерна към Традициите. Това е всичко. Градовете неотложно ще бъдат разселени, на земята ще се образуват здрави православни фамилии с голям брой деца.      
Разводите – освен абортите! – ще бъдат неразрешени. Оженил си се – бъди по този начин добър да живееш до гибелта. По-рано е трябвало да мислиш. За блудничество – огън. За кражба – обесване. За нападка против Царя – безконечна каторга.
И единствено тихият тон на известни песнопения над Светата Рус. Без край и лимит. „ Всемирна слава… “
Черните стрели на отшелнически шествия.
Тихото с напрежение хриптене на орач и пръхтенето на широкоплещест утолен кон. Пронизителният аромат на прясно издоено мляко в мъглата.  
Вода и самун.
Магаре и бик.
И хороводните фигури на съветското слънце.
Дружини и фамилии, полици и везни. И Царят! За да е радостно и умерено. Смело и радостно.
За това е Царят.

По мотив на изложби от Дугин модел на развиване, политологът Огнян Минчев написа в профила си: „ Празнични поздрави на българските евразийци! Това ли ни готвите? “

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР