Идентифициране на положителни качества у партньора - именно за това

...
Идентифициране на положителни качества у партньора - именно за това
Коментари Харесай

Как да откриете и развиете добрите качества на партньора си?

Идентифициране на позитивни качества у колегата - точно за това ще приказваме в тази публикация. Вижте по какъв начин може да откриете и да развиете най-хубавите качества на колегата си. 

Идентифицирането на позитивни качества може да бъде малко по-предизвикателно, в сравнение с си мислите.
 Какъв сътрудник е нужен на всяка зодия Какъв сътрудник е нужен на всяка зодия
Всеки човек има потребност от верен сътрудник в живота си. Нека забележим кои са съвършените сътрудници на всяка зодия:  ОВЕН Хората Ове...

Първо, дано да разгледаме негативите. Рамкирането на нещо негативно не е равно на позитивно и вие търсите позитивни качества. Важно е постоянно да се разпознават позитивните страни, а не негативните. Например, в случай че търсите някой, който не постоянно бърза, първо ще видите хора, които бързат. Само по-късно най-сетне ще видите хората, които не бързат. Трябва да намерите някой, който демонстрира негативното качество, преди да можете да го отречете. Но в случай че обърнете това, с цел да кажете, че търсите хора, които отделят време или имат самообладание, сигурно ще намерите тези хора първи.

Качества против умения.

На второ място, има огромна разлика сред качествата и уменията. Качеството е нещо, което притежавате вътрешно, което диктува вашето държание. Това, което вършиме, е държанието. В горния образец наподобява идентично за хората да отделят време и да имат самообладание. Но хората, които отделят време, може да имат преждевременно мислене и съзнателно да подхващат дейности против него. Хората, които имат качеството на самообладание, могат да чакат без вътрешната битка. Подобрете личните си качества, като търсите позитивни черти в колегата си. Понякога е по-лесно да търсите това, което желаете, отвън себе си, в сравнение с да гледате вътре.

И по този начин, започнете с това какви качества желаете в своя сътрудник.

Привличане на позитивни черти в колегата: Направете лист.
 5 нереалистични упования, които в никакъв случай не би трябвало да имате от колегата си 5 нереалистични упования, които в никакъв случай не би трябвало да имате от колегата си
Да имате упования от колегата си, стига да са постижими, е добре. Но в случай че имате ирационални упования, това единствено ще утежни нещата за ва...

Продължете и запишете концепциите си за всичко, което желаете да видите, почувствате и преживеете от колегата си. Направете този лист толкоз дълъг, колкото желаете, като идентифицирате всяко едно малко нещо, за което можете да се сетите. 

Обърнете вашите " негативи " в позитивни.

Когато приключите, погледнете листата си. Върнете се и намерете всичките си „ негативи “. Погледнете ги и ги обърнете към позитивната страна. Споменахте ли нещо от рода на " не недодялан? " Обърнете го на „ вежлив “. Да не прекъсва? Опитайте „ чака да говорите “. Разбирате ли концепцията?

Сега погледнете още веднъж листата си за всевъзможни дейности. Това може да е малко по-предизвикателно.

Разгледайте листата си и започнете да съпоставяте навиците и дейностите с качеството, което съставлява. Може да ви отнеме малко време, с цел да го извършите, само че ще си заслужава. След като приключите с тези стъпки, приберете листата си за през нощта. Това дава на мозъка ви време да мисли за това, което преди малко сте събрали.
 4-те най-често срещани видове двойки 4-те най-често срещани видове двойки
Съществуват всевъзможни видове любовни връзки. Различни са и взаимоотношенията ни с колегата през другите стадии на връзката. Няма, оба...

Оценявайки страхотните качества на вашия сътрудник.

Ако имате връзка, запитайте се: „ Как мога да оценя колегата си, когато той демонстрира тези качества? “ Не забравяйте, това, което оценявате. Ако търсите тези качества, ще ги намерите и ще ги извлечете от другия човек. Ако сте необвързани, преминете през този лист и изберете петте най-хубави качества, които търсите в сътрудник. Това са качества, които не подлежат на договаряне. Това значи, че в случай че човек няма тези характерни качества, няма да си губите времето, мислейки за него като за деен сантиментален сътрудник. Можете също по този начин да отделите малко време и да разгледате с какво може да се направи компромис. Има ли черти, които бихте желали да видите, само че в действителност не са толкоз значими? Маркирайте и тези. 

Идентифицирайте личните си позитивни качества.

Това може да бъде извънредно мъчно, тъй като множеството от нас изпитват компликации да бъдат положителни към себе си. Все отново се предлага да преминете към стъпките нагоре и да идентифицирате своите качества. Попитайте фамилията и приятелите си дали биха създали същото за вас. Те може да ви дадат просторен лист с „ негативи “ и дейности, само че към този момент имате процедура да ги превърнете в положителни качества. Ако накарате няколко души да създадат това вместо вас, ще започнете да забелязвате модел. Колкото повече се фокусирате върху тези позитивни качества, толкоз по-лесно ще намерите колегата, който търсите.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР