Идеалният съпруг: ето кой е той Подходът на по-силния пол

...
Идеалният съпруг: ето кой е той Подходът на по-силния пол
Коментари Харесай

Идеалният съпруг: ето кой е той според зодията

Идеалният брачен партньор: ето кой е той

Подходът на по-силния пол към фамилния живот се дефинира от зодиакалния знак, под който са родени мъжете. Именно заради това избрана категория мъже са образец за идеалния брачен партньор, а други, в противен случай, отнасят се надменно и несериозно към фамилните полезности. Нека забележим кои са топ 5 идеални съпрузи съгласно зодията.

5.Телец
Телците нормално се открояват с тяхната отдаденост и угриженост за фамилиите си. Те постоянно се пробват да подобрят живота на фамилиите си. Предателство или измяна от тях няма да видите. Те се отличават с благодушие и успокоение. Но, в случай че изгубят настроението си, по-добре е незабавно да се скриете. Този зодиакален знак се откроява със своята непридирчивост. Те са положителни и непрекъснато удовлетворени от всичко. Въпреки това, от време на време могат да бъдат отегчени.

4.Везни
Везни – това са мъжете, за които споделят, че са безконечните „ романтици “. Те гледат на обичаната си, като че ли я виждат за първи път и са подготвени да приказват за любовта си всеки ден. Везните постоянно се пробват да създадат щастлива половинката си, подарявайки й цветя, носейки и закуската в леглото. В същото време за тях няма значение от какъв брой години сте дружно. Този мъж желае да глези обичаната си, до момента в който е по отношение на нея. Везните са прелестни съпрузи, които могат да създадат живота на брачната половинка си същинска приказка. Но имат един минус. Те не могат да устоят на домашния живот.

3.Козирог
Козирогът е идеалният брачен партньор. Ако имате подобен човек, не го изпускайте и незабавно се омъжете за него. Разбира се, за това той би трябвало да се съревновава с съперниците, които не спят. Козирозите са положителни във всичко: те са интелектуално развити, външно наподобяват добре, добродушни и откровени. Те остават с този набор от качества до старостта си. Единственият минус, в случай че, несъмнено, можете да го наречете по този начин, е нежеланието му да встъпи в брак.

2.Лъв
Лъвът е натурален настойник. Обикновено се дами за хубавица или за симпатично момиче, което го е убедило, че заслужава вниманието му. Той постоянно се грижи за своята половинка, подарява й дарове и безусловно ще я носи на ръце до края на живота си. Жените им обаче ще би трябвало непрестанно да ги подхранват с силата на възхищението си. Наистина, без хвалба, те губят своята жизнеспособност.

1.Дева
Под номер 1 стои Дева. Мъжете, родени под този знак, нормално са доста добре възпитани. Те имат изострен разум и са привлекателни. Девите постоянно печелят добре. Също по този начин, са отлични готвачи. Те са прелестни и грижовни татковци, оказват помощ с всякаква домакинската работа. Поради естественото си достойнство те нормално избират дами, които са изцяло противоположни на техния темперамент. Те считат за собствен дълг да им оказват помощ.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР