ибарите и Жътварите се срещнаха отново на Арената във втората

...
ибарите и Жътварите се срещнаха отново на Арената във втората
Коментари Харесай

Екатерина срещу Александър в елиминационен двубой в „Игри на волята: България”

ибарите и Жътварите се срещнаха още веднъж на Арената във втората Номинационна борба. Победа за жълтия тим означаваше цялост, а за сините – опция да запазят племето си цяло. От всеки състезател се изискваше да балансира топче върху дървен цилиндър, който придържа със специфични ръкохватки. Трудността на тестването се променяше в няколко стадия, когато при сигнал към първичния цилиндър участниците добавяха нови елементи. Последният, който успее да задържи своето топче, печели тестването и избавя своето племе от елиминации.

Отборите се впуснаха в играта при мощен вятър на морския бряг. В първите минути от конкуренцията поредно отпаднаха Джералдин, Александър, Милен, Тодор, Вайс, Любомир и Ивана. Добавянето на първите две елементи към цилиндъра и повторното повдигане с ръкохватките бяха преломен миг за Екатерина, която изпусна своето топче. Въпреки своята тактика да пази с тяло топчето от поривите напразно, Лазаринов се оказа идващия изнемощял. Тринадесетата минута беше белязана от прибавяне на още два детайла към структурата. В този стадий отпаднаха Борислав, Ваня и Чудомир.

Последните четирима останали играчи активизираха сили и дадоха всичко от себе си, с цел да сграбчен успеха. Тя се размина на косъм за Владислав и Николай, като оставиха на финалната права Йоанна и Симона. Тридесет и осмата минута беше решаваща за двете племена, когато моментно разпръскване от страна на студентката в Йейл донесе успеха на Жътварите и дефинира Рибарите още веднъж да отидат на Номинационен съвет, където да излъчат още един номиниран играч.

Повторното събиране на синьото племе край лагерния огън тази седмица дефинира Екатерина да е играчът, който да се изправи против Александър в елиминационен двубой. Доводите, с който я предложиха нейните съплеменници, бяха свързани с сложния ѝ темперамент и физическите ѝ качества.

През какво тестване ще преминат двамата номинирани и кой от тях ще се завърне в племето на Рибарите? Гледайте на следващия ден вечер от 21:00 ч. в „ Игри на волята: България” по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР