Иън Сомърхолдър иска целият свят да разбере, че е влюбен

...
Иън Сомърхолдър иска целият свят да разбере, че е влюбен
Коментари Харесай

Иън Сомърхолдър с любовно писмо към Ники Рийд - slava.bg

Иън Сомърхолдър желае целият свят да разбере, че е влюбен в брачната половинка си Ники Рийд. По случай рождения ѝ ден артистът разгласява няколко фотоси, под които ѝ се изясни в обич пред милионните си почитатели.

„ Ник. Откъде да стартира? Толкова съм въодушевен от това, което правиш като майка, бизнес дама, щерка, сестра, брачна половинка и другарка. Успяваш да се оправиш с всичко “, написа звездата от „ Дневниците на вампира “. Сомърхолдър назова брачната половинка си „ Супержена “ и съобщи, че тя е единственият човек, който може да се оправи с развъждането на дете и управляването на огромна компания.

Двойката се ожени през 2015 година и посрещна своя наследник Бодхи Солей Рийд Сомърхолдър две години по-късно. След като роди, Рийд основа и бижутерийната си компания „ BaYou With Love “. Йън добави в известието си, че брачната половинка му го е научила да обича безусловно и да се отнася към другите с признателност и вежливост. Той ѝ благодари, че постоянно е била до него, без значение от натоварения му график и непрекъснатите пътувания из света.

През 2010 година артистът основа фондация на свое име, която се пробва да промени планетата и да я направи едно по-зелено и по-чисто място. В обявата си Сомърхолдър изяснява, че брачната половинка му стои зад целия му триумф и тя е моторът на концепциите му. „ Ти ме насърчаваше и беше голям генератор на мощ и мъдрост. Не мога да изразя благодарността си “.

Това не е първият път, в който Иън показва любовта си към Ники. По случай Свети Валентин той разгласява фотография, на която двамата със брачната половинка си държат за ръце сина си. Тримата са обърнали тил към камерата, а текстът под фотоса гласи: „ Моите валентинки вечно. Благодаря ви, че ме вършиме най-щастливия човек на планетата “.

Засега родителите не са посочили лицето на сина си, защото желаят да запазят персоналното му пространство и да го предпазят от офанзивата на папараците.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР