И златните момичета от Олимпиадата в Токио се включиха в

...
И златните момичета от Олимпиадата в Токио се включиха в
Коментари Харесай

Златните момичета от Олимпиадата в Токио се включиха в Българската Коледа с благотворителна тренировка

И златните девойки от Олимпиадата в Токио се включиха в Българската Коледа. Те организираха благотворителна подготовка с дребни гимнастички, а събраните средства ще бъдат преведени за задачата на акцията. В подготвителната зала, с цел да поздрави персонално диамантените девойки пристигна и президентът Румен Радев.

Петте ни олимпийски шампионки по художествена гимнастика от Токио 2020 постоянно се включват в благотворителни начинания. Казват, че най-силната, съгласно тях, е " Българската Коледа ". Защото оказва помощ на заболели деца и тъй като е по време на най-светлите християнски празници.

Стефани Кирякова: Надявам се в действителност да успеем да ги зарадваме най-малко малко в този момент по празниците, когато е най-хубавото време от годината и най-важното е да бъдем с околните си.

Лаура Траатс: Хората вършат малко повече положително по Коледа, надяваме се това да продължава през цялата година...Ние взехме решение да дадем образец с едно положително дело и да организираме тази подготовка.

" Златните девойки " подготвили специфични билети за присъединяване в тренировката, а родителите на десетки дребни гимнастички и бъдещи звезди ги купили.

Ерика Зафирова: Всъщност те оказват помощ на останалите дечица, които са в потребност, в тази ситуация те са донорите, а ние оказваме помощ идеята да се случи.

Освен билетите, на входа на подготвителната зала през днешния ден имаше кутия за дарения, а на лотария бяха разиграни два изключително скъпи за гимнастичките златни медала - от Световната купа в София и в Баку.

Мая Динчева: Дават образец на всички млади какво би трябвало да вършат, по какъв начин биха могли да оказват помощ на хората, които имат потребност и в това време учат нашите деца да бъдат по-добри.

Да поддържа златните ни гимнастички в залата пристигна и президентът Румен Радев.

" Тук съм, с цел да поздравя нашите невероятни златни девойки за това, че освен са огромни първенци, само че и хора с огромни сърца ", съобщи Радев.

Президентът Радев благодари на златните девойките, че са се присъединили в самодейността, а на родителите, че възпитават децата си в съпричастност. На дребните гимнастички пожела и те да порастват с огромни, шампионски сърца.

Всички събрани средства - от билети, от дарения и томболата ще бъдат преведени на самодейността " Българската Коледа ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР